Redactia.ro
Home » Știri » Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut parte de o nuntă spectaculoasă și au strâns o sumă considerabilă. Cu toate acestea, câțiva invitați au plecat fără să ofere darul așteptat

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut parte de o nuntă spectaculoasă și au strâns o sumă considerabilă. Cu toate acestea, câțiva invitați au plecat fără să ofere darul așteptat

Sursa foto: Instagram

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au organizat o nuntă fastuoasă la Palatul Snagov în weekendul de 5 octombrie 2024, strângând sute de mii de euro din darurile oferite de invitați. Evenimentul a fost unul deosebit, la care au participat personalități marcante din domeniul medicinei și al divertismentului. Cu toate acestea, au existat și câțiva invitați care, deși au petrecut și s-au bucurat de toate facilitățile oferite, au plecat fără a contribui financiar, lăsând plicurile goale.

O nuntă de vis la Palatul Snagov 

Monica Bîrlădeanu, actrița în vârstă de 45 de ani, și Valeriu Gheorghiță au spus „da” într-un cadru impresionant la Palatul Snagov, o locație exclusivistă și elegantă, potrivită pentru un eveniment de asemenea anvergură.

Nunta lor a atras atenția nu doar prin personalitățile prezente, ci și prin atenția la detalii și bunul gust cu care au fost organizate toate aspectele evenimentului. Prețul pentru închirierea spațiului la Palatul Snagov pornește de la 6.000 de euro, iar meniul oferit invitaților a fost unul rafinat, având un cost de aproximativ 90 de euro pe persoană.

Monica a purtat două rochii de mireasă impresionante, care au captat atenția invitaților. Cele două ținute ale vedetei au costat în jur de 3.000 de euro, iar actrița a reușit să creeze o atmosferă sofisticată și elegantă pentru toți cei prezenți. Ea a apelat la un wedding planner pentru a se asigura că totul decurge conform așteptărilor și a postat pe rețelele sociale câteva imagini și filmulețe din timpul evenimentului, oferind fanilor săi o privire asupra frumuseții și rafinamentului decorului.

Printre invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță s-au numărat vedete cunoscute precum Andreea Marin, Andreea Raicu, Daciana Sârbu, Dana Rogoz și multe alte nume din divertisment și din lumea politică. În plus, evenimentul a adunat și figuri importante din lumea medicală, având în vedere cariera lui Valeriu Gheorghiță, care este un renumit medic și coordonator al campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19.

Totuși, una dintre absențele remarcate de cei prezenți a fost cea a lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU). Deși absența sa a fost notabilă, atmosfera a rămas una plină de eleganță și bună dispoziție, reflectând dragostea și bucuria mirilor pentru acest moment unic din viața lor.

Invitații care au lăsat plicuri goale

După nuntă, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au reușit să strângă sute de mii de euro din darurile oferite de invitați. Cu toate acestea, potrivit Danei Budeanu, au existat și invitați care, deși au petrecut, au mâncat și au băut din plin, au plecat fără să lase un dar în plic. Persoanele care au făcut acest gest nu au fost identificate, iar numele lor nu a fost dezvăluit, dar acest lucru a creat o anumită tensiune în culisele evenimentului.

Un alt detaliu special al nunții a fost cadoul oferit fiecărui invitat. Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au pregătit câte un parfum dintr-o nouă colecție, oferind astfel un dar elegant și memorabil pentru fiecare participant. Vedeta a postat pe Instagram imagini cu cadourile pregătite pentru oaspeți, subliniind că a dorit să le ofere acest mic gest ca semn de apreciere pentru prezența lor.

Nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță a fost un eveniment deosebit, marcat de rafinament, eleganță și bun gust. Chiar dacă au existat câteva momente neplăcute legate de invitați care au plecat fără a oferi un dar, mirii au reușit să strângă o sumă considerabilă și au avut parte de o zi de neuitat. Decorul, ținutele și atmosfera au fost alese cu grijă, iar invitații s-au bucurat de un eveniment spectaculos într-un cadru de poveste la Palatul Snagov.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect