Redactia.ro
Home » Monden » Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță nu se mai ascund. Cum a fost surprinși pe stradă. Se comportă precum doi adolescenți îndrăgostiți

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță nu se mai ascund. Cum a fost surprinși pe stradă. Se comportă precum doi adolescenți îndrăgostiți

GALERIE FOTO (2) monica birladeanu

Nu se mai ascund! Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși pe stradă, ținându-se de mână. De când formează un cuplu alături de frumoasa actriță, medicul a adoptat un look mult mai tineresc, care-l prinde de minune. Imaginile vorbesc de la sine!

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță nu se mai ascund. Cum a fost surprinși pe stradă

Cei doi îndrăgostiți au bifat prima lor apariție publică în România la premiera filmului „Libertate” de la Sala Palatului, iar pe fețele lor se putea citi bucuria. După încheierea proiecției, au apelat la serviciul Uber și s-au deplasat inițial în zona Berceni, apoi au coborât undeva în apropiere de Mihai Bravu, conform informațiilor furnizate de Cancan. Ținându-se de mână, cei doi au continuat să meargă către un bloc situat în această zonă.

Valeriu Gheorghiță a devenit cunoscut pe parcursul pandemiei de coronavirus, când a fost numit de către Klaus Iohannis în funcția de coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19. Cu o pregătire în medicină ca specialist primar infecționist și deținând gradul de colonel, el a câștigat recent notorietate și prin numirea sa în funcția de director al spitalului SRI.

monica birladeanu si valeriu gheoghita
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță nu se mai ascund Sursă foto Cancan

Valeriu Gheorghiță a divorțat de soția sa, Cristina, într-un mod discret. Cuplul fusese împreună timp de peste 20 de ani, iar nimeni nu se aștepta la despărțirea lor. Cristina Gheorghiță, medic specializat în recuperare, medicină fizică și balneologie, îl cunoscuse pe Valeriu în timpul facultății, și împreună au doi copii. Din motive necunoscute, cei doi au ajuns, însă la separare, iar acum Valeriu este cât se poate de fericit alături de Monica Bîrlădeanu.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, suprinși într-o escapadă romantică în Bulgaria

După ce au apărut imagini cu cei doi într-un jacuzzi, la un hotel de lux din Bulgaria, PR-ul Monicăi Bîrlădeanu a confirmat oficial informația că cei doi au o relație, pentru Ego.ro. Cu toate acestea, s-a subliniat faptul că medicul Valeriu Gheorghiță este divorțat de ceva vreme, așa că nu există niciun impediment în calea iubirii lor.

Monica Bîrlădeanu a fost mereu discretă în ceea ce privește viața sa personală, iar cea mai cunoscută relație amoroasă a sa a fost cu producătorul și regizorul Bobby Păunescu, alături de care a colaborat și profesional în filme precum „Francesca“ (2009).

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: