Redactia.ro
Home » Monden » Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, nuntă secretă la Snagov. Detalii despre evenimentul anului

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, nuntă secretă la Snagov. Detalii despre evenimentul anului

Ce o face fericită pe Monica Bârlădeanu. „Se simte atât de bine”. Cum s-a lăsat fotografiată

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță urmează să se căsătorească în acest weekend, în cadrul unei ceremonii discrete ce va avea loc la Palatul Snagov. Deși relația lor a fost ținută departe de ochii presei, zvonurile despre o logodnă au apărut când Monica a fost surprinsă purtând un inel prețios. Cuplul a preferat să-și păstreze intimitatea, dar apropierea nunții a atras atenția publicului. Evenimentul se anunță a fi unul restrâns, cu doar câțiva invitați selectați.

O poveste de dragoste discretă, dar urmărită îndeaproape

De-a lungul relației lor, Monica și Valeriu au fost extrem de discreți în aparițiile publice împreună, preferând să nu ofere detalii despre viața personală. Cu toate acestea, în urmă cu câteva luni, presa a început să speculeze despre o posibilă logodnă, după ce actrița a fost văzută purtând un inel prețios. Fără a confirma oficial, Monica a evitat să comenteze aceste speculații, lăsând însă loc pentru interpretări. Prietenii apropiați ai celor doi au confirmat că momentul căsătoriei era așteptat de mult timp.

Cei doi au participat recent la alte evenimente de profil în calitate de invitați, inclusiv la o nuntă în Toscana, unde au fost surprinși împreună. Cuplul preferă să își păstreze intimitatea, însă această nuntă a devenit rapid un subiect intens discutat, atât de presa mondenă, cât și de fanii celor două vedete.

Nunta de la Snagov: Un eveniment exclusivist

Conform surselor apropiate cuplului, nunta va avea loc în weekend la Palatul Snagov, una dintre locațiile preferate de cuplurile celebre pentru evenimente exclusiviste. Deși invitațiile au fost trimise doar către un cerc restrâns de prieteni și familie, evenimentul a atras atenția publicului datorită discreției cu care a fost planificat.

Cei prezenți la nuntă vor asista la un eveniment restrâns, într-un decor luxos, specific acestei locații istorice. Aceasta reprezintă o etapă importantă în viața celor doi, iar fanii sunt nerăbdători să vadă mai multe detalii despre ceremonie și cum se vor prezenta mirii în această zi specială.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: