Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor, dezvăluiri dureroase despre despărțirea de Mr. Pink? Mesaj cu subînțeles postat pe Internet: „Nu ne pasă cine este distrus…”

Monica Gabor, dezvăluiri dureroase despre despărțirea de Mr. Pink? Mesaj cu subînțeles postat pe Internet: „Nu ne pasă cine este distrus…”

Monica Gabor face primele dezvăluiri dureroase despre despărțirea de Mr. Pink? Fosta doamnă Columbeanu a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant, pe care fanii l-au interpretat ca având legătură cu faătul că ea și afaceristul și-au spus adio, după o frumoasă poveste de dragoste… sau poate doar așa părea în poze.

Monica Gabor și Mr. Pink, care s-au căsătorit în urmă cu câteva luni și care formau un cuplu de ani de zile, și-au spus brusc adio! Și chiar dacă vestea a zguduit showbizul, fosta doamnă Columbeanu nu a dat deocamdată nicio declarație despre acest subiect, însă a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare.

Monica Gabor, dezvăluiri dureroase despre despărțirea de Mr. Pink?

Monica Gabor a lăsat de înțeles că povestea de dragoste cu Mr. Pink a ajuns la final, după ce a șters toate imaginile în care apărea alături de celebrul afacerist și fiul lui. Acum, însă, se pare că Monica Gabor face postări cu subînțeles.

Printr-un InstaStory, fosta doamnă Columbeanu a lăsat să se înțeleagă că suferă după despărțire de Mr. Pink, după ce postat un fragment dintr-un interviu acordat de Denzel Washington. Fanii au înțeles imediat la ce a făcut referire frumoasa șatenă, mulți interpretându-l drept un mesaj cu subînțeles în ceea ce privește tot ceea ce se întâmplă acum, după despărțirea de Mr. Pink.

”Ai grijă în ceea ce crezi. Vezi aici de ce:

-Dacă nu citești zirele, ești neinformat.
-Dacă le citești, ești dezinformat.
-Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație?
-Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevarat. Deci ce responsabilități aveți voi
-Să spuneți adevarul și nu doar să fiți primii.

-Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui ii pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevarat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu devii bun”, este mesajul publicat de Monica Gabor pe pagina personală de Instagram, după ce s-a aflat de despărțirea de Mr. Pink.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: