Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor, înapoi la Bacău imediat după despărțirea de Mr. Pink? De ce s-ar fi întors în România

Monica Gabor, înapoi la Bacău imediat după despărțirea de Mr. Pink? De ce s-ar fi întors în România

Este informația momentului despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink, care a șocat pe toată lumea. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a încercat să maschează orice urmă de suferință. Se pare că imediat după separarea de afaceristul de peste ocean, frumoasa șatenă s-a întors înapoi la Bacău, orașul ei natal.

Despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Prink a scos la iveală mai multe detalii neștiute despre fosta doamnă Columbeanu.

Monica Gabor, înapoi la Bacău imediat după despărțirea de Mr. Pink?

Lucrurile nu erau tocmai roz în cuplul Monica Gabor și Mr. Pink. Românca noastră ar fi fost monitorizată pas cu pas de iubitul asiatic, având parte de o relație extrem de restrictivă, așa cum au declarat apropiați ai celor doi iubiți. Imediat ce a scăpat de restricțiile impuse de Mr. Pink, Monica Gabor s-a întors în România, mai exact la Bacău, orașul ei natal.

Acolo s-a stins tatăl ei, acum aproape un an. Se pare că cele trei surori Gabor ar fi mers în cimitirul din Bacău, unde s-ar fi ocupat de mormântul părintelui. I-au inscripționat numele tatălui lor pe marmură și i-au pus o fotografie cu el, după cum au făcut și când s-a stins mama lor. De asemenea, au adus și ghivece cu flori și lumânări. Toate cheltuielile pentru mormântul tatălui lor au fost suportate de Monica. Fosta doamnă Columbeanu a scos din buzunar în jur de 2000 de euro, potrivit celor de la Ciao.

Surorile Gabor nu își uită părinții

Atât tatăl, cât și mama surorilor Gabor au părăsit această lume. Și cu toate că fetele sunt mai mult plecate prin țări străine, nu uită niciodată de cei care le-au adus pe lume, așa cum povestesc angajații cimitirului din Bacău.

„Fetele ajung rar la mormânt, dar oamenii de aici au grija să fie curat și să ardă lumânări mereu, dau cu tămâie… Se mai fac și pomeni aici, la cimitir, mai împart pachete cei din familie, dar am înțeles că și fetele organizează în străinătate, unde sunt ele”, au declarat cei de la cimitirul Bacău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: