Redactia.ro
Home » Știri » Monica Gabor, oficial în faliment. Cum a ajuns fosta lui Irinel Columbeanu în acest punct

Monica Gabor, oficial în faliment. Cum a ajuns fosta lui Irinel Columbeanu în acest punct

Se pare că ghinionul nu îi prea ocolește pe foștii soți Columbeanu. De data aceasta, datoriile au băgat-o în faliment pe Monica Gabor. Fiscul i-a pus sigiliu pe toate bunurile firmei deținute de fosta Columbeanu.

Monica Gabor face ce face și ajunge să fie pusă în același tablou cu fostul soț Irinel Columbeanu. Cel din urmă tocmai ce a trecut prin momente zdruncinătoare pe plan finaciar, după ce l-au ajuns datoriile. A pus capac incendiul la vila din Izvorani, care s-a lăsat cu pagube immense pentru fostul milionar.

Iată că acum este mometul ca Monica Gabor să iasă în lumina reflectoarelor, însă nu este de bine. Fiscul a pus sigiliu pe bunurile firmei pe care o deține Monica Gabor. Recent, o altă companie a Monicăi a mai fost radiată din Registrul Comerțului.

Monica Gabor, oficial în faliment

Așadar, Monica Gabor este oficial în faliment. Un act oficial a dat vestea mai puțin bună pentru fotomodel. Compania Monică Gabor a declarat faliment, după ce Fiscul a dat-o în judecată. Măsura a fost luată pentru ca statul să poată recupera banii datorați de cea supranumită „scorpie de Izvorani”.

Magistrații i-au transmis un mesaj categoric pentru Monica Gabor, potrivit celor de la Cancan:

„Dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului SC MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL. Constată că debitorul este dizolvat anterior formulării cererii introductive. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului judiciar. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar. Eventualele disponibilităţi băneşti vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar”, au comunicat magistrații.

Monica Gabor nu are decât să se conformeze deciziei și astfel să își piardă afacerea din România.

Altă companie a Monicăi Gabor, radiată

Și parcă nu ar fi fost de ajuns, recent, o altă companie deținută de Monica Gabor a fost dată în judecată. Este vorba de o firmă pe care fotomodelul a deschis-o după despărțirea de Irinel Columbeanu. Fără prea mult succes, firma a fost dată în judecată de trei afaceriști, care au cerut radierea acesteia de la Registrul Comerțului.

„Admite cererea. Dispune radierea din registrul comerţului a menţiunii privind sediul pârâtei Monica Gabor Media SRL din Bucureşti, Calea Victoriei, nr. …, sector 1. Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în Registrul Comerţului. Obligă pârâta Monica Gabor Media SRL la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 100 lei”, au dispus judecătorii, în procesul amintit.

Așa se face că fosta Monica Columbeanu, actualmente doamna Pink, nu mai are în prezent nicio afacere în țara natală.

Irinel Columbeanu, salvat de la faliment

Soarta a fost mai blândă cu fostul soț al Monicăi Gabor. Ajuns la sapă de lemn, după a fost executat silit din cauza datoriilor, fostul milionar de la Izvorani Irinel Columbeanu a reușit să scape de executarea silită, cu ajutorul unui expert judiciar.

Irinel Columbeanu s-a aflat în topul celor mai bogați români, cu o avere de peste 150 milioane de euro. Monica Gabor a fost acolo la momentul potrivit și a ajuns repede să îi poarte numele. Din păcate, frumoasa poveste de dragoste dintre cei doi nu a rezistat până la adânci bătrâneți. La fel, nici averea nu a fost permanentă în viața milionarului, parcă lovit de blesteme. A fost executat silit din cauza datoriilor pe care le avea, fiind nevoit să scoată la vânzare până și vila din Izvorani, unde a locuit cu frumoasa Monica Gabor. Însă și acele amintiri cu Iri și Moni s-au făcut scrum, după ce vila de la Izvorani a ars ca o torță în urma unui incendiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: