Redactia.ro
Home » Știri » Vila lui Irinel Columbeanu, transformată în scrum. Cum arată Palatul de la Izvorani după ce a ars din temelii

Vila lui Irinel Columbeanu, transformată în scrum. Cum arată Palatul de la Izvorani după ce a ars din temelii

GALERIE FOTO (2)

Fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a ars din temelii. Vila a fost puternic afectată de incendiu. 

 

Focul, stins abia după 5 ore

Pompierii au fost alertați sâmbătă, 31 octombrie, în jurul orei 15. Incendiul a fost stins, sâmbătă, abia după 5 ore de la declanșare. Focul a curpins o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați și s-a extins de la subsol către parte și etaj. La un moment dat, focul a curpins și acoperișul. Vila este o clăire impresionantă, cu o amprentă la sol de 350 de metri pătrați și ar avea 15 camere.

Locotenent Bogdan Toma, purtător de cuvânt ISUBIF: “S-a manifestat cu degajări foarte mari de fum şi flacără deschisă la nivelul acoperişului, suprafaţa afectată fiind de aproximativ o mie de metri pătrați. Fără victime până în acest moment.”

10 autospeciale de stingere și două utilitare de tip autoscară au acționat la fața locului în momentul izbucnirii incendiului. Nu au existat persoane rănite în urma incendiului.

”Sunt patru echipaje de stingere la fața locului, care au rămas și peste noapte”, au explicat pomperii pentru Click!

Pagubele sunt, însă, unele serioase. În incedniu au fost distruse numeroase obiecte de artă și mobilier valoros, conform experților imobiliari. Vila nu mai era locuită, dar era scoasă la vânzare, după ce Irinel Columbeanu a fost executat silit. Însă, nu se știe de la ce a izbucnit incendiul. Casa a fost scoasă la vânzare pentru 3,9 milioane de euro, sau la închiriere pentru 15.000 de europe lună.

Vila nu îi mai aparține lui Irinel Columbeanu de 8 ani

 

Omul de afaceri și-a pierdut averea și a fost nevoit să își vândă, astfel, vila din Izvorani. Suferința lui Columbeanu s-a accentuat odată cu pierderea fiicei. Omul de afaceri a apărut la Tv cuochii în lacrimi la doi ani de când Irina s-a mutat în SUA, alături de Monica Gabor. Columbeanu spune că de la palatul din Izvorani a luat un singur lucru: un album primit cadou din partea PROTV în care apare alături de fetița lui.

”Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru PRO TV.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: