Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor s-a întors în America. Unde locuiește acum după despărțirea de Mr.Pink

Monica Gabor s-a întors în America. Unde locuiește acum după despărțirea de Mr.Pink

Monica Gabor s-a întors în America la fiica sa. Până la acest moment s-a zvonit că s-ar fi despărțit de Mr. pink, unii apropiați de-ai ei afirmând public acest lucru. Zilele trecute chiar sora sa ar fi dat un indiciu că cei doi s-ar fi împăcat. Monica Gabor continuă să păstreze tăcerea despre viața ei amoroasă, drept urmare nimeni nu știe exact care este adevărul.

Unde locuiește Monica Gabor acum

Surse apropiate ale Monicăi Gabor au vorbit despre locul în care locuiește aceasta acum. Până și sora sa Ramona Gabor a confirmat că s-a întors în America. Monica se află acum alături de fetița sa și ar sta într-un apartament din Beverly Hills. Se zvonește că fosta doamnă de la Izvorani și-ar fi făcut bagajele și ar fi plecat din casa milionarului chinez din Malibu. Se pare că Monica Gabor își dorește să se focuseze mai mult pe fiica sa, care acum urmează studiile în Statele Unite ale Americii.

Irinel Columbeanu a declarat că indiferent care este situația din viața Monicăi Gabor el are mare încredere în ea. Acesta a afirmat că știe că Monica are cel mai bine grijă de Irina și că va lua deciziile corecte pentru buna ei educație și stare de spirit.

Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier aici, Monica este o femeie foarte temperamentală.„, a declarat Irinel Columbeanu.

Monica Gabor s-a împăcat cu Mr. Pink?

De câteva săptămâni se zvonește că Monica Gabor și-ar fi luat adio de la Mr. Pink. Totul a pornit atunci când fosta doamnă de la Izvorani a plecat singură din America și a petrecut de zor alături de sora sa Ramona în Grecia. Mai apoi cele două și-au luat zborul spre Dubai unde au făcut aroganță peste aroganță. Un apropiat de-al Monicăi Gabor a ieșit public și a recunoscut că Monica și milionarul chinez nu mai au legătură.

Acum, Ramona Gabor îi dă de gol pe cei doi, sau cel puțin așa pare. Ea a fost întrebată dacă Monica Gabor se mai află în Dubai. Aceasta a răspuns că „Nu”, etichetând-o în postarea de pe Instastory, scriind în continuare ”Îmi este dor de tine”. Acest lucru a ridicat semne de întrebare și ne face să ne gândim că Monica s-ar fi întors la milionarul chinez. Rămâne de văzut dacă s-a produs marea împăcare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: