Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor și Mr. Pink, din nou împreună? Imaginea postată de fosta doamnă Columbeanu

Monica Gabor și Mr. Pink, din nou împreună? Imaginea postată de fosta doamnă Columbeanu

GALERIE FOTO (2)

Împăcare bombă în showbiz! Toți o știu drept ”Scorpia de la Izvorani”, însă iată că s-a îmbunat și și-a mai dat o șansă alături de Mr.Pink! Bineînțeles, este vorba de Monica Gabor, care a postat o “poză de familie”, lăsând să se înțeleagă că lucrurile au redevenit roz între ea și partenerul ei.

Monica Gabor părăsea România pentru America, acum 10 ani. Proaspăt divorțată, fosta doamnă Columbeanu avea să întâlnească marea iubire peste ocean. Însă povestea de dragoste dintre Monica Gabor și Mr. Pink nu avea să scape de zvonul despărțirii lor. Frumoasa șatenă a lăsat să se înțeleagă că a rupt legătura cu afaceristul asiatic, după ce pozele împreună au dispărut peste noapte de pe conturile ei de socializare.

Însă, iată că odată întoarsă în America, apar primele semne că Monica Gabor și Mr. Pink sunt din nou împreună.

Monica Gabor și Mr. Pink, din nou cuplu?

După o fotografie postată în care apare alături de fiul lui Mr. Pink, iată că acum, tot pe Instagram, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a confirmat faptul că ea și iubitul ei afacerist și-au mai dat o șansă.

Monica Gabor a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de fiica sa și a lui Irinel Columbeanu, dar și iubitul ei Mr. Pink și fiul acestuia. Este un “portret de familie” pe care mulți nu credeau că o să-l mai vadă prea curând.

Însă iată că se pare că cei patru au avut parte de ceva momente împreună, iar momentul a fost imortalizat și postat pe rețelele de socializare.

Și se pare că astfel Monica Gabor a șters orice urmă de îndoială că ea și Mr. Pink s-au despărțit. Cei doi parteneri par la fel de fericiți alături de copiii lor.

Acum că e sigur că șatena este iar într-o relație cu Mr. Pink, cu siguranță, ne va ține la curent cu tot ce se va petrece de acum încolo în viața sa amoroasă, chiar dacă alege să facă acest lucru prin vorbe puține, dar prin mai multe dovezi grăitoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: