Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor și Mr. Pink, imagini inedite din avionul privat. Cum au fost surprins cei doi

Monica Gabor și Mr. Pink, imagini inedite din avionul privat. Cum au fost surprins cei doi

GALERIE FOTO (4) Monica Gabor și Mr. Pink, imagini inedite din avionul privat

Monica Gabor și Mr. Pink, imagini inedite din avionul privat. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a părăsit România în urmă cu mulți ani și s-a stabilit în America. Monica locuiește în prezent cu Mr.Pink, iubitul ei. Cei doi sunt împreună de mai bine de 10 ani, iar în ultima perioadă s-a zvonit că s-au despărțit. Ei bine, fostul model le-a dat tuturor peste nas și s-a afișat alături de milionarul chinez.

Monica Gabor și Mr. Pink, imagini inedite din avionul privat. Cum au fost surprins cei doi

În urmă cu ceva timp s-a zvonit că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit. Cu toate astea, fostul model le-a arătat tuturor că relația cu iubitul ei este mai puternică ca oricând. Dacă în urmă cu câteva zile a șters imaginile cu milionarul chinez, Monica Gabor a postat imagini spectaculoase din avionul privat. Sunt de mai bine de 10 ani împreună, iar în ultima perioadă s-a zvonit că Monica Gabor s-a despărțit de iubitul milionar. Cei doi au o relație tumultoasă, dar fosta iubită a lui Irinel Columbeanu a demonstrat că iubirea lor este puternică.

Recent, fostul modelul a postat pe rețelele de socializare câteva imagini alături de iubitul milionar. În imagini cei doi apar fericiți, într-un avion privat. Fără doar și poate, Monica Gabor trăiește o viață de lux alături de iubitul său. Se pare că intre ei au existat anumite probleme, motiv pentru care românca a șters toate pozele de pe rețelele de socializara în care apărea alături de partenerul ei de viață. Cei doi îndrăgostiți au urcat la bordul unui avion privat și au zburat din Dubai în Paris.

Ce părere are Irinel Columbeanu despre Mr. Pink

Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica Gabor, iar împreună au o fată, pe Irina. Fostul afacerist a povestit cum s-a înțeles cu Mr. Pinl atunci când l-a întâlnit pentru prima dată, dar și ce părere are despre acesta. Columbeanu a povestit chiar și un episod prin care au trecut cei doi. Afaceristul s-a văzut nevoit să o lase pe Irina în grija mamei sale după ce afacerile sale au dat faliment. Așadar, Columbeanu s-a văzut obligat să îl cunoască pe Mr Pink.

„Nu știu nimic mai mult, dar pot prevedea așa. Nu știu să fac premoniții dar părerea mea este că de la un moment dat încolo, un bărbat trebuie puțin împus. Un bărbat deștept nu răspunde decât într-un mod deștept uneei astfel de situații. După părerea mea, femeile frumoase trebuiesc ținute bine, răsfățate. Monica este o femeie temperamentală și Pink este un tip deștept.Nu am uitat când m-a certat odată într-o parcare în LA, mă rog, privitor la un alt subiect nu la acest, dar mâ gândesc că se poate întinde deșteptăciunea și asupra acestui subiect, așa că nu îmi fac probleme pentru ei”, a spus Irinel Columbeanu la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: