Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio? Detaliul care a dat-o de gol pe fosta divă de la Izvorani

Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio? Detaliul care a dat-o de gol pe fosta divă de la Izvorani

GALERIE FOTO (4) Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio

Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio? Deși păreau că sunt foarte fericiți împreună, se pare că au apărut probleme în paradis. Monica Gabor și Mr.Pink pare că s-au despărțit, cel puțin asta se observă din gestul făcut de fosta divă de la Izvorani.

Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio? Detaliul care a dat-o de gol pe fosta divă de la Izvorani

Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio? Fosta soție a lui Irinel Columbeanu pare că este o femeie liberă, cel puțin asta arată postările de pe Instagramul ei. Cu toate că cei doi s-au căsătorit în urmă cu câteva luni, se pare că au apărut probleme în paradis. Recent, fanii vedetei au observat că Monica Gabor a șters toate pozele cu Mr. Pink și fiul acestuia, ceea ce i-au determinat să creadă că cei doi s-au despărțit. De asemenea, fosta divă de la Izvorani a petrecut câteva zile într-o destinație preferată de vedete, în Mykonos, Grecia, cu sora ei, Ramona. Cele două s-au distrat de minune, iar Monica se pare că nu s-a mai întors în America, ci s-a mutat la sora ei,în Dubai.

Mr. Pink și Monica Gabor păreau a fi fericiți alături de fiul acestuia și Irinuca, fiica Monicăi. Mai mult, cei doi copii păreau extrem de atașați unul de celălalt. Dar Monica vrea să devină o femeie independentă financiar. După ce și-a făcut împreună cu sora ei un brand cu produse beauty, are de gând să-și deschidă propria afacdere în domeniul băuturilor răcoritoare.

Monica Gabor, dezvăluiri despre Mr. Pink

În urmă cu un an, Monica Gabor își deschidea ușile casei pentru o revistă din România, iar în timp ce își arăta viața pe care o duce în America, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a vorbit și despre Mr. Pink. Fostul model declara că afaceristul i-a oferit un inel ca pe o promisiune făcută mamei sale, care a murit în urma unui accident stupid. „Mama tocmai decedase şi pentru el acel moment a fost unul de trezire: „Acum nu o mai ai pe mama ta, aşa că mă simt responsabil şi îi promit mamei tale că voi avea grijă de tine pentru totdeauna“. Pentru mine, e un inel care arată câtă încredere are în mine şi cât de mult mă iubeşte„, spunea Monica.

Totodată, Monica declara că duce o viață simplă alături de Mr. Pink fiind o femeie foarte modestă. „Suntem foarte cu picioarele pe pământ. Avem o viaţă foarte simplă, nu mă îmbrac elegant în fiecare zi, am făcut-o doar pentru shootingul de azi, sunt foarte casual în general şi am o viaţă normală. Noi facem curat, avem grijă de casă şi de apartament. El se ocupă de afaceri, eu sunt cu şcoala. Nu-mi pierd timpul stând pe la cafenele. Doar pentru sora mea, Ramona, îmi fac mereu timp, ne vedem după ore, mergem la sală„, mai spunea vedeta. Monica Gabor este profesoară de engleză în Beverly Hills, iar în urmă cu aproape trei ani a decis să o ia pe Irinuca să locuiască la ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: