Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă Monica Gabor în America, alături de soțul ei, Mr. Pink. Toți credeau că e femeie de afaceri

Cu ce se ocupă Monica Gabor în America, alături de soțul ei, Mr. Pink. Toți credeau că e femeie de afaceri

Monica Gabor este stabilită de ani buni în Malibu, SUA, de când s-a căsătorit cu Mr.Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu duce în continuare o viață de lux, doar că de data aceasta se pare că nu mai este o femeie întreținută, ci muncește cot la cot cu partenerul ei.

Cu ce se ocupă Monica Gabor în America, alături de soțul ei, Mr. Pink. Toți credeau că e femeie de afaceri

Monica Gabor este o soție și o mamă exemplu, de când s-a mutat în SUA. Fosta doamnă Columbeanu merge, zilnic, la serviciu și își face mândru soțul, Mr.Pink. Monica Gabor predă limba engleză copiilor imigranți, la o școală din  Beverly Hills, și mai merge și la biroul partenerului ei, situat într-o clădire de pe Rodeo Drive, pentru a-l ajuta în afacerea cu băutura care-i poartă numele ”Mr.Pink”.

Monica Gabor, primele declarații despre căsătoria cu Mr. Pink! Când a primit, de fapt, inelul de logodnă - Tacataca.ro

Foto: Monica Gabor alături de Mr. Pink, fiul lor, și Irina, fetita Monicăi din relația cu Irinel Columbeanu

Până la aceste destinații, Monica Gabor se deplasează cu un Rolls Royce Wraith. Autoturismul în valoare de 300.000 de dolari este primit cadou de la Mr.Pink. Pe lângă serviciu, Monica Gabor își îndeplinește și atribuțiile de soție. Face curat și gătește mâncare chinezească, scrie ZiareOnline.ro

„Eu fac curăţenie. Am avut menajere, dar am realizat că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât tine. El (Mr. Pink) este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, nu avem animale de companie, aşa că nu sunt probleme. Eu gătesc multă mâncare chinezească, spune că e cea mai bună mâncare din lume, probabil fiindcă este făcută cu dragoste. A mâncat sarmale, îi plac, e înnebunit după jumări. Eu fac singură meditaţii şi mai am perioade când, nu neapărat cad în depresie, dar am momente mai dificile. Mr. Pink este perfect pentru mine fiindcă el mă sprijină emoţional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce îmi spune el, ce îmi spun surorile mele şi tatăl meu”, spunea Monica Gabor la „Teo Show”, în urmă cu ceva timp.

Monica Gabor a divorțat de Irinel Columbeanu în 2011. Din căsnicia cu acesta a rezultat o fetiță, Irina, care de doi ani este plecată și ea în SUA, alături de mama sa. Din mariajul cu Mr.Pink, Monica Gabor are un băiat, care se pare că se înțelege foarte bine cu sora lui vitregă. Drept dovadă, vlogurile pe care le-au făcut împreună.

Cum se distrează Irina Columbeanu în America, alături de fratele ei vitreg

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: