Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu a fost întrebat dacă o mai iubește pe Monica Gabor. Răspunsul a surprins pe toată lumea

Irinel Columbeanu a fost întrebat dacă o mai iubește pe Monica Gabor. Răspunsul a surprins pe toată lumea

În anii 2000, subiectul Irinel Columbeanu și Monica Gabor a stat pe buzele tuturor. Cei doi erau mereu în atenția presei din cauza relației controversate și aspru judecate de publix la acea vreme. Lucrul ieșit din comun? Diferența de vârstă de aproape 30 de ani. Rcent, Iirnel a fost întrebat despre sentimentele pe care le are față de fosta soție, iar fostul milionar a suprins pe toată lumea cu răspunsul dat.

Irinel Columbeanu a dezvăluit dacă mai are sentimente pentru Monica

În urma mariajului celor doi a venit pe lume un copil minunat, o fetiță pe nume Irina, care acum este o domnișoară în toată firea. O bună perioadă de timp, pe când fondurile lui Irinel erau încă babane, Irina a locuit alături de tatăl ei, dar de ceva timp, după ce fostul milionar a rămas fără avere, Irinuca a plecat în America la mama sa.

Irinel Columbeanu a fost de acord cu acest lucru pentru binele copilului lui. El a declarat că Irinuca are parte de o educație bună din partea mamei sale Monica Gabor. Fostul milionar a fost întrebat dacă încă o mai iubește pe Monica Gabor, iar răspunsul a luat prin suprindere pe toată lumea. Irinel Columbeanua declarat că probabil o mai iubește și că nimic nu e întâmplător în viață.

Era o fată deja bine educată, nu tatăl meu a învățat-o limba română. Este un om deștept, mi-am dat seama din 2016, când am fost acolo. Această părere mi-o mențin și acum, uitându-mă la efectele acestei educații asupra fiicei mele. Monica a fost în București, în timpul pandemiei. Irina era la școală. Probabil, nu știu. (n.r. a fost întrebat dacă o mai iubește) Nimic nu e întâmplător în viață.„, a fost declarația lui Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu despre iubitele mai tinere

Irinel Columbeanu a declarat că motivul pentru care femeile din viața lui i-au fost alături, cu toate că erau cu mult mai tinere decât el, nu ar fi potența financiară pe care a avut-o la acel moment. Fostul milionar a declarat faptul că el nu reprezintă doar banii în ochii celor din jurul său.

Poate că banii sunt ceea ce atrag cel mai mult. Eu ți-aș răspunde descriindu-mă pe mine, nu reprezint numai banii în ochii celor din jur. Este o persoană foarte inteligentă. (n.red. Oana, ultima sa iubită). În legătură cu fostele, nu doar banii au fost la mijloc.„, a mai spus Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: