Redactia.ro
Home » Știri » Irinel Columbeanu își numără zilele până la pensie! Cum a fost surprins fostul afacerist

Irinel Columbeanu își numără zilele până la pensie! Cum a fost surprins fostul afacerist

GALERIE FOTO (4) Irinel Columbeanu își numără zilele până la pensie! Cum a fost surprins fostul afacerist

Irinel Columbeanu a ajuns demn de toată milă, asta după ce a fost surprins când își bea cafeaua singur. Fostul afacerist își numără zilele până la pensie fără să aibă pe nimeni lângă el!

Irinel Columbeanu își numără zilele până la pensie! Cum a fost surprins fostul afacerist

Irinel Columbeanu a fost surprins așa cum nu credea nimeni că îl va vedea vreodată pe unul dintre cei mai mari afaceriști din România. Se pare că fostul milionar a ajuns să-și bea cafeaua de unul singur, la terasă.

Deși e greu de crezut, cumva toată lumea se aștepta la acest lucru având în vedere că viața lui Irinel s-a schimbat radical în ultimii ani. Acum, fostul afacerist nu mai are domnișoare care să roiască în jurul lui și nici ”prieteni” de pahar, iar asta se datorează în principal falimentului în care a intrat.

Oamenii au fost surprinși să afle că Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn, asta după ce, în urmă cu vreo 10 ani se specula că averea afaceristului era de 150 de milioane de euro. Acum, se pare că acesta nu mai are nimic și îi bate vântul prin buzunare.

Și dacă asta nu era de ajuns, zilele trecute, reporterii de la ciao.ro l-au surprins pe Irinel Columbeanu, singur, la o terasă a unui mall din Capitală. Imaginea a fost una tristă, mai ales că afara ploua și nimeni nu era afara pe terasă.

”Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștigat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a povestit Irinel la Antena Stars.

Motivul pentru care Irina Columbeanu s-a mutat în America

Având în vedere situația lui Irinel Columbeanu, oamenii s-au grăbit să speculeze că și-ar fi trimis fiica în America doar pentru că nu mai avea bani să-i plătească școala. Într-un interviu acordat la Kanal D, fostul milionar a lămurit situația cu fiica lui.

”Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: