Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu este de părere că fetele tinere ”îi dau energie”! Afaceristul, pregătit pentru o nouă relație?

Irinel Columbeanu este de părere că fetele tinere ”îi dau energie”! Afaceristul, pregătit pentru o nouă relație?

GALERIE FOTO (3) Irinel Columbeanu este de părere că fetele tinere ”îi dau energie”!

Irinel Columbeanu este de părere că fetele tinere ”îi dau energie”! După ce în urmă cu câteva zile a fost surprins în compania a două tinere frumoase, Irinel Columbeanu a avut prima reacție. Fostul soț al Monicăi Gabor nu a exclus posibilitatea unei noi relații cu o femeie mult mai tânără decât el.

Irinel Columbeanu este de părere că fetele tinere ”îi dau energie”! Afaceristul, pregătit pentru o nouă relație?

Irinel Columbeanu este de părere că fetele tinere ”îi dau energie”! Deși a trecut o perioadă bună de când a rămas fără bani și fără vila de Izvorani, Irinel Columbeanu revine în forță. În urmă cu câteva zile, fostul afaceristul a fost surprins în timp ce se afla într-o mașină de lux și cu șofer. Mai mult, acesta era în compania a două tinere frumoase, petrecând o noapte de neuitat împreună.

Acum, celebrul om de afaceri a făcut primele declarații despre ipostazele cu tinerele. Așadar, Irinel Columbeanu este de părere că fetele mai tinere îi dau energie și nu exclude varianta de a avea o nouă relație cu una dintre femeile cu care a fost surprins. Mai mult, acesta a spus că în cazul în care se va cupla cu una din ele, Irinel a spus ca va fi primul care va comunica acest lucru. “Cui nu îi plac fetele tinere? Ele îmi dau energie și îmi iau energia. Când ajung la un consens cu una dintre domnișoarele cu care am fost surprins am să vă comunic”, a declarat Irinel Columbeanu.

Se pare că Irinel Columbeanu încearcă ușor, ușor să se pună pe picioare, după ce și-a pierdut toată averea. Dacă înainte se plimba în cele mai luxoase mașini și petrecea în fiecare seară, acum, Irinel, a ajuns să locuiască într-un bloc din Capitală, cu chirie.”Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștgat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a povestit afaceristul.

Irinel Columbeanu s-ar împăca cu Monica Gabor

De-a lungul anilor, Irinel Columbeanu s-a iubit cu mai multe dive de la noi, printre care Monica Gabor, Anna Lesko și Romanița Iovan, iar lista poate continua. Invitat într-o emisiune tv, Irinel Columbeanu a spus cu care dintre fostele iubite s-ar împăca.

Dintre toate divele enumerate mai sus, fostul afaceristul a ales pe fosta sa soție, Monica Gabor, semn că relația cu mama fiicei sale l-a marcat cel mai mult. Chiar și așa, Monica Gabor s-a stabilit în SUA împreună cu fiica sa, Irinuca și iubitul chinez, Mr. Pink. „Eu sunt bucuros pentru ce i se întâmplă Irinei, Monicăi. Monica a fost și în București pe timpul pandemiei. Irina era la școală, nu a avut cum să vină. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit.”, a declarat Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: