Redactia.ro
Home » Monden » Vă mai aduceți aminte de Irinel Columbeanu la Asia Express? N-o să vă vină să credeți ce sumă a primit pentru a participa

Vă mai aduceți aminte de Irinel Columbeanu la Asia Express? N-o să vă vină să credeți ce sumă a primit pentru a participa

Anul trecut, fanii „Asia Express” au fost cu adevărat plăcut surprinși prin apariția lui Irinel Columbeanu în emisiune. Deși fostul om de afaceri a susținut că rezistența sa nu era foarte bună, Irinel Columbeanu a participat la competiție. A venit la Asia Express din cauza pedepsei pe care Radu și echipa Alex Abagiu au primit-o. Având în vedere viteza, mâncarea și transportul sunt cruciale, adăugarea unei persoane la echipă este într-adevăr un „obstacol”.

La acea vreme, Irinel Columbeanu era foarte fericit că a participat la Asia Express, dar nu a uitat dificultatea traseului pe care trebuia să îl parcurgă, pentru a nu fi lăsat în urmă.

Colegii săi de echipa au povestit că Irinel Columbeanu a făcut chiar și un atac de panică în cadrul emisiunii.

În timpul nopții, acolo, fiind cumva pe o proprietate a statului, am fost încuiați în interiorul casei. El, la un moment dat, s-a trezit noaptea și a vrut să iasă afară să ia aer. A avut un moment să ia o pauză, era defazat, venise din avion direct la careul nostru. S-a trezit și (n.r. Irinel Columbeanu), nu putea să respire, a vrut să iasă afară și a constatat că eram încuiați. Nu se deschideau geamurile, ușa era încuiată, iar dimineața l-am găsit stând pe marginea patului. S-a speriat, nu a mai dormit,dar nu a vrut să ne trezească pe noi.„, a povestit Alex Abagiu într-un interviu.

Pentru toată această experiență, Irinel Columbeanu a încasat nici mai mult, nici mai puțin de 20.000 de euro pentru o singură apariție.

Irinel Columbeanu, aventură de neuitat la Asia Express alături de Alex Abagiu și Radu

Alex Abagiu a povestit într-un interviu că experiența de a-l avea coleg pe Irinel Columbeanu la Asia Express a fost una interesantă, amuzantă și chiar plăcută. El a povestit câteva dintre pățaniile afaceristului pe care le-a trăit în cadrul ultimului sezon.

Adevărul e că mi se pare genială mișcarea. Acolo mi s-a părut o adevărată provocare. Primul lucru pe care l-am făcut, după ce am făcut cunoștiță cu dânsul, a fost să-l întreb ”v-ați uitat la Asia Express? Știți cu ce se mănâncă aici, ce avem de făcut?”, a zis că da, s-a uitat toată primăvara. Mie mi se pare foarte comic tot momentul, de la început până la final. Noi ne-am folosit de dânsul, chiar ne-am folosit. La final a fost un moment când am recuperat, tot timpul am încercat să fiom pozitivi și să îl vedem ca pe o comoară, că am fost pe Drumul Comorilor, ne bucurăm de experiență.I s-a rupt geanta de piele, plouase și s-a rupt. Dânsul era foarte afectat de faza că de ce să stoarcem tot butoiul, dacă avem nevoie doar de 24 de sticle? Și chiar ieri mă uitat la TV cu niște prieteni și au zis ”d-aia dânsul e miliardar și noi nu, că el e foarte atent la detalii”. A judecat pragmatic. Sunt uimit de cât de bine a rezistat, a fost un moment dramatic pentru toate echipele. Când am intrat, pe lângă faptul că ne curgea transpirația în zoaiele alea, atât de cald era, un oribil absolut, apoi am băut. A rezistat fantastic. S-a enervat pe ”hoașca aia bătrână” și a vrut să răstoarne butoaiele.I-am oferit patul nostru, ne-am cheltuit toți banii pe care i-am avut în etapa aceea, pe supele alea. A fost un moment foarte mișto a doua zi, moment în care ne-a întrebat ce se întâmplă. A zis ”A, acum ajungem la Gina, hai să alergăm.„, a povestit Alex Abagiu într-un interviu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: