Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are Oana Cojocaru, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu, despre escapada cu puștoaice a acestuia

Ce părere are Oana Cojocaru, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu, despre escapada cu puștoaice a acestuia

Irinel Columbeanu si Oana Cojocaru

În urmă cu câteva seri, Irinel Columbeanu a stârnit uimire în spațiul public, după ce a fost surprins în compania a două puștoaice, pe care le-a adus în apartamentul său. Mai mult, a fost condus până la destinație de un șofer personal, cu o mașină de lux, Range Velar, în valoare de 50.000 de euro. Asta în condițiile în care se știe că în ultima vreme, Irinel Columbeanu are situație precară din punct de vedere financiar. Odată ce a aflat de aventura fostului iubit, Oana Cojocaru, ultima cucerire a fostului milionar până să devină sărac, a avut o primă reacție.

Ce părere are Oana Cojocaru, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu, despre escapada cu puștoaice a acestuia

Oana Cojocaru, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu, a reacționat în urma imaginilor cu acesta, însoțit la ceas de seară de două puștoaice și un șofer personal. Oana spune că nu este afectată de escapada lui Irinel Columbeanu, mai ales că nu mai formează de mult timp un cuplu.

„Nu, nu știu, de ce să mă afecteze? Foarte bine. Acum noi nu mai suntem într-o relație, deci nu ar avea de ce să mă afecteze pentru că ne-am despărțit”, a declarat bruneta pentru Cancan. De altfel, aceasta trece printr-o perioadă mai dificilă în ultima vreme, din cauză că tatăl i-a decedat.

Cum a reacționat Irinel Columbeanu după ce a fost surprins în compania puștoaicelor

Irinel Columbeanu (64 ani) pare să ne surprindă curând și cu o nouă relație, așa cum o făcea odinioară. A precizat că ar putea forma un cuplu cu una dintre cele două puștoaice și că de la fetele tinere își ia și își pierde energia.

„Cui nu îi plac fetele tinere? Ele îmi dau energie și îmi iau energia. Când ajung la un consens cu una dintre domnișoarele cu care am fost surprins am să vă comunic”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: