Redactia.ro
Home » Monden » Monica Gabor vrea să-și deschidă o afacere de milioane în America. Îl va întrece pe soțul ei Mr. Pink

Monica Gabor vrea să-și deschidă o afacere de milioane în America. Îl va întrece pe soțul ei Mr. Pink

Monica Gabor plănuiește ca pe viitor să-și deschidă o afacere bănoasă în SUA, acolo unde este  stabilită de ani buni cu Mr. Pink și fiica ei din relația cu Irinel Columbeanu, Irina Columbeanu. Monica Gabor a început, deja, să pună bazele afacerii sale. Despre ce este, mai exact, vorba?

Monica Gabor vrea să-și deschidă o afacere de milioane în America. Îl va întrece pe soțul ei Mr. Pink

Monica Gabor vrea ca pe viitor să fie o femeie de afaceri de succes, asemeni soțului său chinez, poreclit de presă Mr.Pink, după numele băuturii pe care o produce. Deși în Malibu, acolo unde s-a stabilit, este profesoară de limba engleză pentru copiii refugiaților, dar îl mai ajută și pe Mr. Pink la treburile de la birou, Monica Gabor are de gând și ea să-și deschidă propria firmă.

Potrivit wowbiz.ro Monica Gabor a pornit, deja, demersurile necesare pentru a-și lansa și ea propria afacere cu băuturi răcoritoare sau energizante. Denumirea brand-ului va fi ”Mom Shake LLC”, care este în momentul de față trecută în acte și înregistrată la Secretariatul de Stat California. Sediul firmei va fi la vila somptuoasă unde locuiește alături de Mr Pink și cei doi copii ai lor din relații anterioare: Irina Columbeanu și Anthony.

 

 

Monica Gabor

Foto: Firma Monicăi Gabor                                                 sursa: Wowbiz.ro

 

Chiar dacă este trecută în acte, firma Monicăi Gabor încă nu a avut activitate. Drept urmare, Monica nu a fost nevoită să plătească alte costuri la stat.

Monica Gabor nu mai e iubita lui Mr Pink, ci numai o angajata | Ziarul National

Afacerea  lui Mr. Pink se prăbușește?

Afacerea lui Mr.Pink nu ar fi în cea mai bună stare. Dacă în alți ani apela la nume notorii de la Hollywood pentru a-și promova băutura, iată că acum se mulțumește doar cu un magazin de produse naturiste. Se pare că Monica Gabor și-a mai încercat norocul și la o altă firmă, în urmă cu mai mult timp, dar nu a avut succes, iar firma a devenit inactivă, ”888Malibu LLC”.

Reamintim că Monica Gabor l-a cunoscut pe Mr. Pink după ce s-a despărțit de Irinel Columbeanu. Din relația cu fostul milionar român (care acum ar trăi din pensie și într-un apartament modest), Monica are o fetiță, Irina Columbeanu, aflată de trei ani alături de ea, în Malibu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: