Redactia.ro
Home » Știri » Monica Macovei, vinovată de producerea accidentului cu motociclistul, a stabilit Poliția. Ce a ieșit la iveală

Monica Macovei, vinovată de producerea accidentului cu motociclistul, a stabilit Poliția. Ce a ieșit la iveală

GALERIE FOTO (3) Monica Macovei, vinovată de producerea accidentului cu motociclistul, a stabilit Poliția. Ce a ieșit la iveală

Poliția a stabilit că Monica Macovei este cea vinovată de producerea accidentului rutier de sâmbătă, în urma căruia un motociclist a ajuns la spital, în stare gravă. Iată ce arată indiciile strânse de la locul întâmplării și ce a ieșit la iveală. Ancheta este încă în desfășurare.

Monica Macovei, vinovată de producerea accidentului cu motociclistul, a stabilit Poliția. Ce a ieșit la iveală

Poliţiştii au stabilit că Monica Macovei este cea vinovată de producerea accidentului de sâmbătă, din localitatea 2 Mai, în urma căruia un motociclist este acum în stare extrem de gravă. Bărbatul are 56 de ani și este fost cadru M.A.I.. El este în continuare internat spital, în București.

Libertatea.ro titrează că raportul poliției arată că fostul ministru ar fi intrat pe contrasens când ar fi intrat în coliziune cu motociclistul. Din cauza vitezei, fostul ministru al Justiţiei ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, ar fi intrat pe contrasens și a lovit motociclistul care circula regulamentar, conform Observator. Lucrurile acestea contrazic declarațiile inițiale ale Monicăi Macovei.

Iată ce a scris Macovei pe Facebook la scurt timp după accident: „(…) Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a maşinii, moment în care airbagurile s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul să îşi revină, de câteva ore încerc să obţin informaţii despre starea lui”.

Momentan, nu se mai știe exact care este starea victimei. Familia nu ar fi fost de acord ca medicii să ofere mai multe detalii despre starea lui de sănătate, a relatat Observator. Reprezentanții Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au precizat faptul că bărbatul „a suferit traumatism toracic, adică lovituri la nivelul coastelor și pieptului și fractură deschisă de membru inferior și membru superior, adică pierdea sânge”.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro
Sursa foto: ziuaconstanta.ro

La un moment dat, speriat că nu poate afla nimic despre tatăl lui, chiar fiul lui a postat un mesaj în mediul online, pe 8 octombrie: „Oameni buni, știe cineva despre accidentul moto în care a fost implicată Monica Macovei? Motociclistul este tatăl meu și nu știu nimic despre el. La spital nu îmi răspunde nimeni. Vă rog mult, orice informație”. Ulterior, acesta a adăugat un comentariu la propria postare: „Oameni buni, tata este la terapie intensivă, următoarele zile sunt decisive. Este rău. Am văzut că mi-ați scris, vă mulțumesc mult, dar este o nebunie totală. Acum plec din Spania și mă duc la el. Dacă o să fie mai bine, o să scriu aici. Multă sănătate!”. Deocamdată, fiul victimei nu a mai oferit nicio informație nouă. Ancheta Poliției este încă în desfășurare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: