Redactia.ro
Home » Știri » Monica Odagiu, faţă în faţă cu mama lui Alexandru, tânărul ucis în accident. Ce i-a mărturisit vedeta între patru ochi, printre lacrimi și suspine

Monica Odagiu, faţă în faţă cu mama lui Alexandru, tânărul ucis în accident. Ce i-a mărturisit vedeta între patru ochi, printre lacrimi și suspine

Declarațiile dureroase ale mamei lui Alexandru, tânărul ucis în accident de Monica Odagiu: „Nu ar fi făcut niciodată asta!”
Monica Odagiu, faţă în faţă cu mama lui Alexandru, tânărul ucis în accident. Iată ce i-a mărturisit vedeta între patru ochi, printre lacrimi și suspine!

Monica Odagiu, faţă în faţă cu mama lui Alexandru, tânărul ucis în accident

Monica Odagiu a întâlnit-o pe mama tânărului ucis în accident. Cele două au discutat între patru ochi, iar tânără și-a prezentat regretul față de cele întâmplate.

La secția de poliție, Monica Odagiu a vorbit cu familia bărbatului pe care l-a lovit cu mașina și care a decedat în mod tragic. În cadrul acestei întâlniri, actrița de 26 de ani s-a întâlnit cu Florentina Murgu, mama tânărului decedat, Alexandru, pentru a afla mai multe detalii despre cele petrecute. În timpul discuției, Monica Odagiu a început să plângă, iar printre suspine și lacrimi amare și-a cerut iertare pentru ceea ce s-a întâmplat:

„Vă rog să mă iertați, nu am vrut!”, au fost cuvintele de regret ale Monicăi Odagiu, către familia îndurerată, potrivit wowbiz.ro.

Pe data de 9 aprilie, Monica Odagiu a fost audiată de către Brigada Poliției Rutiere timp de mai multe ore. La scurt timp după producerea accidentului, ea a fost supusă unui test alcoolscopic și unui test pentru detectarea consumului de droguri, însă ambele rezultate au fost negative.

Ce a declarat Florentina Murgu, mama tânărului ucis în accident

Florentina Murgu, mama tânărului decedat, a declarat că nu ia în considerare varianta sinuciderii, chiar dacă nu înțelege cum s-a întâmplat totul:

 „În primul rând, m-a deranjat faptul că s-a spus că fiul meu s-a sinucis! Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta! Apoi a m-a deranjat faptul că s-a zis că a fost dat afară de la locul de la muncă. De la cazinoul unde lucra. Nu e adevărat! El a lucrat în mai multe rânduri acolo, dar mai lucra, mai pleca. Era iubit de toată lumea! El a lucrat și în străinătate. A fost în Germania, în Anglia”, potrivit RTV. 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: