Redactia.ro
Home » Știri » Monica Pop critică campania de vaccinare anti-covid: ”E o campanie de amenințare”

Monica Pop critică campania de vaccinare anti-covid: ”E o campanie de amenințare”

Monica Pop

Medicul ofalmolog, Monica Pop, are o nouă reacție pe tema vaccinării anti-covid. Monica Pop spune despre campania de vaccinare că este una de amenințare și nu de informare așa cum ar trebuie să fie. De altfel, ea acuză lipsa prospectului pentru vaccinul anti-coronavirus, astfel încât oamenii să cunoască conținutul acestuia.

Monica Pop critică campania de vaccinare anti-covid

Monica Pop vine cu o nouă reacție față de campania de vaccinare anti-coronavirus. Medicul oftalmolog acuză că aceasta este una de amenințare la adresa populației și nu de informare. De altfel, Monica Pop critică lipsa prospectului pentru vaccinul anti-Covid19, astfel încât oamenii să știe cu ce se confruntă, informează playtech.ro

”Unde ați văzut dumneavoastră campanie de vaccinare? E o campanie de amenințare mai mult, decât de vaccinare, pentru că s-a spus permanent «vaccinați-vă!», imperativ și, mai mult decât atât, s-au impus metode punitive drastice pentru cei care nu se vor vaccina. Dar eu campanie de informare nu am văzut! Nu am văzut absolut deloc. Se spune că s-a publicat. Eu nu am văzut nimic publicat despre prospectul respectiv și eu cred că fiecare om care dorește să se vaccineze și indiferent de ce poziție are față de vaccinare, trebuie să aibă prospectul în mână pe care să îl citească, după care să ia o hotărâre.

Așa cum consideră de cuviință. Campanie de ameninţare, mai puţin de vaccinare! De ce nu se spune altfel: ‘Pot fi, rar, şi efecte secundare mai grave, dar puneţi în balanţă beneficiile care, pe termen scurt, sunt mai mari!’. Nu ascundeţi nimic! Oamenii vor informaţie şi explicaţii corecte, nu ameninţări şi opresiune! Aşa au ales decidenţii şi adepţii lor!“, a declarat Monica Pop pe rețelele de socializare.

Monica Pop: ”Amenințare în permanență”

Totodată, Monica Pop crede că nu este normal să avem parte de o campanie de vacinare care să amenințe în permanență.

”Nu informare, însă amenințare în permanență. Și nu cred că este normal. Mai mult decât atât, există o reclamă, dacă se poate spune așa, în care se spune că virusul ucide. Ori, acest lucru, nu este adevărat. Virusul poate ucide, e adevărat! Dar nu se poate spune că virusul ucide!

Pentru că, în momentul în care ai spus așa ceva, sigur că orice om s-a infectat cade moral. Și zice ”dacă tot mor, asta e situația. Adică el oricum va muri”, a mai precizat Monica Pop.

Medicul Monica Pop a fost împotriva campaniei de vaccinare încă de dinainte de a începe și în România. Ea a declarat tot înainte de aceasta că nu își va face vaccinul anti-covid. Campania de vaccinare împotriva Covid19 a început la noi în țară pe data de 27 decembrie. Prima vaccinată a fost o asistentă de la „Matei Balș”. Până în momentul de față, s-au vaccinat peste 13.000 de persoane din domeniul medical.

”Trebuie menţionat că astăzi avem 13.200 de persoane vaccinate şi încă un lucru foarte important, activitatea de vaccinare a fost începută într-un număr relativ mic de centre de vaccinare. Sunt circa 47 de centre de vaccinare care au avut activitate în aceste ultime zile, începând cu primele 10 centre din acele unităţi medicale de linie 1 şi ulterior au intrat în activitate şi celelalte centre de vaccinare. Însă de luni, din 4 ianuarie, activitatea va fi începută în peste 90% din cele 370 de centre de vaccinare destinate pentru personalul medical, ceea ce ar trebui să ne asigure o imagine reală a ratei de vaccinare din România. Eu cred că numărul va fi mult mai mare şi vom reuşi să acoperim într-un timp relativ scurt cel puţin până la jumătatea lunii ianuarie mare parte din personalul medico-social (…) Din 4 ianuarie, 5, 6 ianuarie ar trebui să avem cel puţin 20.000 de persoane vaccinate pe zi”, a declarat medicul militar Valeriu Gheorghiţă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: