Redactia.ro
Home » Știri » Monica Pop face un anunț îngrijorător cu privire la COVID-19: ”Este singurul virus pe care eu îl știu și face asta în corp”

Monica Pop face un anunț îngrijorător cu privire la COVID-19: ”Este singurul virus pe care eu îl știu și face asta în corp”

Monica Pop atrage atenția cu privire la COVID-19, respectiv la complicațiile pe care virusul le are asupra organismului. Medicul face acest anunț îngrijorător și spune că este singurul virus, care poate face atâtea complicații în toate sistemele corpului!

Monica Pop atrage atenția cu privire la COVID-19

Monica Pop a explicat, în cadrul unei emisiuni TV, care sunt complicațiile pe care infecția cu SARS-COV-2 le aduce în organism. Medicul face un anunț îngrijorător cu privire la coronavirus, despre care susține că este singurul virus, care dă complicații în toate sistemele corpului, de la cel nervos până la digestiv.

Ca medic, pot să vă spun un singur lucru: și anume că este singurul virus pe care îl știu eu și care dă complicații în toate sistemele corpului: și nervos, și sanguin, și digestiv. Unii au avut numai mialgii, cum am avut eu, de exemplu, alții amețeală, alții febră (…) Se poate foarte greu lupta împotriva lui. De ce spun unii că nu s-a izolat, că s-a izolat?”, a spus prof. univ. dr. Monica Pop, la Antena 3.

Monica Pop, despre infectarea cu COVID-19

Medicul oftalmolog s-a confruntat cu o formă severă de Covid-19 la începutul acestui an. „Eu nu am putut fi vaccinată pentru că am o boală mai severă, era contraindicat să fac vaccin, nu am făcut. Am luat toate măsurile şi nu s-a întâmplat nimic, până când mi-a fost foarte frig, aşa am început. A doua zi dimineaţă am fost imediat şi am făcut test, era pozitiv. Au început nişte simptome, nu am crezut că boala asta poate fi atât de severă, dar nu la oricine, spre exemplu, soţul meu care a avut comorbidităţi severe nu a simţit nimic. A trecut peste Covid-19 fără să aibă absolut nimic. Eu am avut dureri musculare foarte severe, ameţeală şi nu am mâncat nimic. Şi apa mă deranja. Mi-am revenit greu. Nu s-a pus problema să beau ceva, m-am reabilitat digestiv cu nişte compot de cireşe. Nu puteam să cobor nici măcar o scară!”, a spus, recent, Monica Pop.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: