Redactia.ro
Home » Homepage » Monica Pop, semnal de alarmă pentru pacienții care suferă de cancer: „Eu supraviețuiesc de ani în urma unui cancer de colon, cu 4 operații pâna acum. Bolnavii să facă tratament”

Monica Pop, semnal de alarmă pentru pacienții care suferă de cancer: „Eu supraviețuiesc de ani în urma unui cancer de colon, cu 4 operații pâna acum. Bolnavii să facă tratament”

Monica Pop, mesaj pacienti

Monica Pop a oferit publicului larg, destul de des detalii despre cancerul de colon de care suferă. Medicul a avut parte deja de 4 intervenții chirugicale și susține că acum se simte mult mai bine.

Monica Pop: „E o boală foarte severă, dar tratabilă”

Dr. Monica Pop dorește să-i  atenționeze pe toți cei care cred că această boală este una nertratabilă  că au șansa de a trăi și a lupta cu boala fără probleme, de a se vindeca.

„Am vorbit public adesea de boala mea, am militat mereu pentru pacienții cu cancer, pentru a nu fi descurajați de afirmațiile iresponsabile mereu auzite („boală letală, boală necruțătoare, boală neiertătoare” etc), în loc de a fi informați corect că e o boala foarte severă, dar tratabilă și nu de puține ori, vindecabilă!”, a explicat medicul, potrivit Antena 3.

Monica Pop, lupta cu cancerul

Medicul a punctat faptul că ea nu s-a dat bătută și a luptat cu boala de care suferă. Aceasta a avut până acum 4 operații și este foarte încrezătoare că starea ei de sănătate se va înbunătăți:

„Eu supraviețuiesc de ani în urma unui cancer de colon, cu 4 operații pâna acum (și… mai urmează), tratamente chimioterapice variate, etc. În afara de perioadele de spitalizare pentru operații, am mers mereu la lucru din ziua următoare externării”, a mai mărturisit ea.

Monica Pop: „M-am tratat numai în România”

Dr. Monica Pop a explicat că a ales să se opereze numai în țara noastră, în orice demersuri medicale, necesare pe tot parcursul luptei cu cancerul:

„Cum am putut! Iar la ultima operație, (meta hepatice) la externare am plecat direct la spitalul nostru, conducând eu! M-am tratat numai în România, exclusiv, atât operator cât și ca medicație oncologică! Inclusiv acum!”, conform aceleași surse.

Monica Pop: „Bolnavii să facă tratament”

Totodată medicul îndeamnă bolnavii de cancer să facă tratament, sa lupte cu boala și să o învingă!

„Foarte important: bolnavii să facă tratament, dar să nu întrerupă activitatea, să evite orice elemente negative, să nu vorbească obsesiv despre boală, etc! De folos, sigur, tuturor pacienților oncologici de la o colegă de suferință, medic, supraviețuitoare!” a scris Monica Pop pe contul său personal de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: