Redactia.ro
Home » Monden » Monica Tatoiu, detalii despre intimitatea din mariajul cu Victor. Ce face vedeta la 66 de ani în dormitor

Monica Tatoiu, detalii despre intimitatea din mariajul cu Victor. Ce face vedeta la 66 de ani în dormitor

monica tatoiu

Monica Tatoiu, în vârstă de 66 de ani, a fost dintotdeauna o femeie care nu s-a temut să spună lucrurilor pe nume. De această dată, Monica Tatoiu a vorbit despre viața sa sexuală. Ajunsă la vârsta pensionării, Monica este o femeie activă și susține că sexualitatea nu ar trebui să reprezinte un subiect tabu. Iată ce a avut de declarat pe marginea acestei teme.

Monica Tatoiu, detalii din intimitatea cuplului. La 66 de ani se mândrește încă cu o viață sexuală activă

Monica Tatoiu a avut o viață personală tumultoasă. A fost căsătorită de două ori, însă ambele mariaje s-au terminat din cauza infidelității partenerilor de viață. Chiar și așa, Monica nu și-a pierdut speranța și și-a găsit fericirea alături de Victor, alături de care trăiește o poveste de iubire care a reușit să treacă testul timpului.

Fosta profesoară de matematică a oferit declarații picante despre viața sa sexuală. Conform Monicăi, poftele trupești nu s-au domolit odată cu înaintarea în vârstă, ba din contră. Monica a recunoscut că din acest punct de vedere seamănă tatălui său, un om pentru care afecțiunea manifestată fizic avea mare importanță.

„Sexul după 60 de ani, după menopauză, e cel mai bun. Doar să mai ai cu cine. Bărbații îmbătrânesc. Dar eu sunt creativă. Pentru femei atunci începe pofta. Eu am avut-o mereu, semăn cu tata. Eu n-am stat niciodată fără sex, mi-au plăcut bărbații. Dar nu sexul a fost pe primul plan. Ci relația care conține și preludiu, îmbrățișări, povești, tandrețe.

Când te întâlnești cu un bărbat pentru care vibrezi, atunci se eliberează energia. Sexualitatea nu-i o rușine. E ca și când mănânci. Una e să-ți umfli burta, alta să-ți delectezi papilele gustative. Sexualitatea acum e ca la iepuri și nu-i înțeleg…Toată generația lui fi-miu e așa.

Mă gândesc ce să fac cu atâta energie pe care o am, trebuie să o folosesc constructiv. Ce să fac cu viața mea. Mi se spune să intru în politică, dar nu vreau să mă sacrific pentru niște proști”, a declarat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu se confruntă cu probleme grave de sănătate

Monica Tatoiu se confruntă de ani întregi cu o gravă problemă de sănătate pe care o ține, însă sub control. Este vorba despre cancerul de endometru.

„Am cancer de endometru. Nu s-a vindecat, dar e ținut sub control. La 24 de ani mi s-a declanșat, apoi la 58 a recidivat. La 24 de ani am căzut pe stradă. Nu puteam să fac copii, apoi am început să pierd mult sânge. Am ajuns la un medic bun din Timișoara. Aveam și-n familie, moștenire de la bunica. Puteam muri în șase luni. M-am tratat cu anticoncepționale hormonale. După un an s-a calmat”, a povestit fosta profesoară de matematică.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: