Redactia.ro
Home » Monden » Monica Tatoiu spune tot despre relația dintre Cristian Boureanu și iubita sa, Laura Dincă. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Monica Tatoiu spune tot despre relația dintre Cristian Boureanu și iubita sa, Laura Dincă. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Monica Tatoiu a dat din casă detalii despre relația dintre Cristian Boureanu și iubita lui Laura Dincă lucrurilor pe nume și a povestit ce se întâmplă, de fapt, între cei doi.

Femeia de afaceri Monica Tatoiu a explicat care este situația în cuplul format de Cristian Boureanu și Laura Dincă, dezvăluind picanterii despre cuplul controversat.

Monica Tatoiu, tot despre relația dintre Cristian Boureanu și iubita sa, Laura Dincă

Monica Tatoiu a făcut declarații uluitoare despre relația lui Cristian Boureanu. Vedeta TV a explicat ce se întâmplă, de fapt, în cuplul fostului politician.

Monica Tatoiu îl cunoaște pe fostul politician Cristian Boureanu încă din perioada când era elev, așadar ies la iveală detalii picante despre cuplul controversat.

Întrebată ce părerea are despre actuala iubită a fostului politician, respectiv Laura Dincă, Monica Tatoiu și-a exprimat cea mai sinceră opinie despre femeia care i-ar putea deveni soție lui Cristian Boureanu.

Monica Tatoiu a susținut că diferența de vârstă dintre cei doi le va afecta relația.

„Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune.”, a spus Monica Tatoiu la Antena Stars.

De ce nu s-a căsătorit Cristian Boureanu cu iubita sa

Cristian Boureanu și Laura Dincă trăiesc, de ani buni, o frumoasă poveste de dragoste, cu toate că cei doi nu au ajuns până acum la altar.

În urmă cu doi ani, fostul politician a vorbit despre motivul din cauza căruia nu s-a căsătorit cu iubita lui Laura Dincă până la aceea vreme. Se pare că niște probleme au stat piedică în calea acestui pas.

„Dacă nu erau problemele acestea, cu siguranță, eu și Laura ne căsătoream demult deja. Anul acesta nu se mai pune problema, dar e doar o chestiune de timp”, spune el în urmă cu doi ani.

Se pare că problemele cu pricina nu au trecut nici până în prezent, având în vedere că Cristian Boureanu și Laura Dincă încă nu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: