Redactia.ro
Home » Știri » „Monstrul” care a ucis 14 oameni la Universitatea din Praga avea un plan şi mai MACABRU. Anchetatorii l-au descoperit

„Monstrul” care a ucis 14 oameni la Universitatea din Praga avea un plan şi mai MACABRU. Anchetatorii l-au descoperit

El este autorul atacului de la Praga.

Anchetatorii au scos la suprafaţă detalii despre cel care a provocat atacul de la Praga. Este vorba de David Kozak, un tânăr de 24 de ani, responsabil pentru moartea a 14 persoane.

S-a aflat că David Kozak dispunea de un arsenal impresionant de arme. Ucigașul, denumit generic de presă David K., avea 24 de ani și era dintr-un sat situat la 21 km de Praga. De asemenea, tatăl suspectului a fost găsit mort în casă.

Potrivit poliţiei pragheze, bărbatul înarmat, care deţinea legal un mare arsenal, apoi s-a împuşcat. El este suspectat că şi-a ucis tatăl înainte de masacrul din centrul Pragăi şi că ar avea o legătură cu moartea unui bărbat şi a fiicei acestuia acum o săptămână.

Planul complet al atacatorului

„Monstrul” de la Praga urmase cursuri de autoapărare, pregătindu-se să provoace o explozie la propria locuință. O parte din arsenalul său a fost introdus în incinta facultății, unde era student, în așteptarea momentului atacului.

Colegii și prietenii studenților decedați, alături de sute de alți cehi, s-au adunat în piețele publice. Au aprins lumânări, au depus flori și au împărtășit momente de durere și îmbrățișări, sperând că o astfel de tragedie nu se va mai repeta.

Voia să își arunce în aer casa

Polițiștii au găsit la el acasă, lângă corpul fără viață al tatălui său, un dispozitiv exploziv improvizat.

Se știa că studentul de 24 de ani era foarte inteligent, dar retras din fire, și avea probleme emoționale. Cu toate astea, a reușit să-și cumpere, legal, mai multe arme.

Se pregătea să își arunce în aer casa, conform anchetatorilor, care au refăcut firul planului complet al ucigaşului. Nu l-a mai dus la capăt, pentru că a murit în atac, se pare că s-a sinucis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: