Redactia.ro
Home » Știri » Monstrul din Loch Ness, văzut în timpul unei excursii cu barca! Oamenii au rămas fără cuvinte: „Avea cel puțin 10 metri!”

Monstrul din Loch Ness, văzut în timpul unei excursii cu barca! Oamenii au rămas fără cuvinte: „Avea cel puțin 10 metri!”

GALERIE FOTO (3) Monstrul din Loch Ness

Turiștii din Loch Ness au rămas șocați după ce au văzut în timpul unei excursii cu barca un monstru imens în lac. Legenda din Loch Ness îi intrigă pe oamenii de știință, dar recent un grup de experți speră că va dezvălui ce se ascunde în adâncurile lacului din nordul Scoției.

Monstrul din Loch Ness, văzut în timpul unei excursii cu barca! Oamenii au rămas fără cuvinte: „Avea cel puțin 10 metri!”

Monstrul din Loch Ness a șocat lumea de secole întregi, dar nimeni nu a reușit să arate realitatea. Astfel, recent a fost lansată o dovadă care este declarată ca fiind cea mai convingătoare de până astăzi. Un grup de turiști care se aflau cu barca pe lacul din Scoția a avut parte de o surpriză șocantă în timpul călătoriei. Aceștia au captat o imagine sonoră care cuprinde o creatură de peste 10 metri, la aproximativ 170 de metri adâncime. Această imagine este asemănătoare cu monstrul care a devenit o legendă în Scoția.

Pasagerii erau destul de entuziasmati pentru ca tocmai observasem un vultur de mare, dar apoi am vazut pe sonar ceva mai atragator. A fost chiar in mijlocul lacului, la aproximativ 170 de metri in jos. A fost mare, cel putin 10 metri. Contactul a durat 10 secunde in timp ce eram in trecere. Sunt pe lac de la 16 ani si nu am vazut niciodata asa ceva, a declarat Ronald Mackenzie, deținătorul bărcii.

Ce părere au cercetătorii?

În urma imaginii publicate, cercetătorul Steve Feltham a declarat că aceasta este cea mai convingătoare dovadă a existenței lui Nessie. Totodată, expertul este de părere că în curând se va afla răspunsul. Expertul în sonare, Craig Wallace a descris imaginea ca fiind 100% originală și autentică. „Este, cu siguranta, un contact fascinant si interesant si, fara indoiala, adauga o noua dezbatere despre Nessie„, a spus acesta. Pe de altă parte, există cercetători care nu este convins de existența monstrului din Loch Ness. ”Eu nu cred în ideea (existenţei) unui monstru”, a spus el. ”Însă sunt deschis la ideea că există lucruri care nu au fost încă descoperite şi nu sunt deplin înţelese. Poate că în spatele unora dintre aceste poveşti există o explicaţie biologică”, a adăugat cercetătorul Gemmell.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: