Redactia.ro
Home » Monden » Motiv de bucurie pentru Ioniță de la Clejani! Muzicianul va deveni bunic

Motiv de bucurie pentru Ioniță de la Clejani! Muzicianul va deveni bunic

ionita

Motiv de sărbătoare pentru Ioniță de la Clejani. Muzicianul va deveni bunic. Deși vestea ar putea părea oricui una bună, există șanse destul de mari ca Ioniță să nu fie foarte încântat….

Fiica lui Ioniță de la Clejani este însărcinată

Nu Margherita, lumina ochilor lui Ioniță, este însărcinată, ci Ramona de la Clejani, fiica ilegitimă a muzicianului. Femeia a declarat că urmează să devină mamă. Ea și partenerul ei de viață, Ady Paris, sunt peste măsură de fericiți.

„Sunt însărcinată într-o lună și ceva. Îl voi face pe Ioniță bunic. Nu știu ce o să fie. Eu îmi doresc foarte mult băiat, el vrea fetiță, acum ce o vrea bunul Dumnezeu. Iubitul meu a fost foarte fericit când i-am zis că o să fie tătic, mai ales că el nu are copii. În ultima perioadă mă simțeam în continuu rău. Eu bănuiam că sunt însărcinată, așa că mi-am făcut un test de sarcină și am aflat atunci că sunt gravidă.”, a declarat Ramona, conform Click!

Ioniță și Viorica au doi copii care au moștenit pasiunea pentru muzică

Ramona este fiica pe care Ioniță de la Clejani nu a dorit să o recunoască. Muzicianul mai are doi copii, pe Margherita și pe Fulgy. Ambii i-au oferit multe suprize plăcute, moștenindu-i pasiunea pentru muzică, însă și momente mai puțin plăcute.

Amintim de incidentul în care a fost implicată Margherita, aflată sub influența substanțelor interzise. Nici mezinul familiei nu a ocolit ilegalitățile. S-a remarcat prin abilitățile la pian, dar și prin lucruri care nu îi fac cinste. El a fost acuzat de tâlhărie, iar anul trecut a fost internat la dezintoxicare după mai multe derapaje.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: