Redactia.ro
Home » Știri » Motivele pentru care antrenorul Simonei Halep a renunțat la Serena Williams

Motivele pentru care antrenorul Simonei Halep a renunțat la Serena Williams

Patrick Muratoglou a dezvăluit de ce a ales-o pe Simona și ce conversație a avut cu jucătoarea Serena Williams, cea pe care a antrenat-o înaintea româncei.
Francezul Patrick Mouratoglou a spus că în ultima vreme a înțeles-o greu pe Serena Williams și a explicat de ce a ales-o pe Simona Halep.

Ce l-a determinat pe Patrick Muratoglou să o antreneze pe Simona Halep în defavoarea Serenei Williams

Antrenorul Patrick Mouratoglou și-a încheiat de curând colaborarea cu Serena Williams și cu mult entuziasm și-a exprimat  extazul de a lucra cu Simona Halep:  „încep un nou capitol”

Într-un interviu acordat presei franceze, Mouratoglou a explicat d de ce a ales-o pe Simona Halep:

„Este cu adevărat o alegere din inimă. Întotdeauna am făcut-o așa, mi-am urmat mereu instinctele. Simona este o jucătoare excepțională, care a făcut deja lucruri fantastice în carieră. Avem deja o materie primă care este de top, avem o relație de încredere pe care putem construi ceva. Încă mai are capacitatea de a face mult mai bine decât ceea ce a făcut până acum. Are 30 de ani, la aceeași vârstă am inceput sa lucrez cu Serena”, a spus Patrick Mouratoglou

Ultimele discuții dintre Patrick Muratoglou și Serena Williams

În cadrul aceluiași interviu a povestit despre ultimele discuții cu Serena Williams:

„Nu vreau să vorbesc în numele ei. Am avut o discuție înainte de a începe să lucrez cu Simona. Am întrebat-o dacă are planuri să joace din nou pe termen scurt, nu mi-a dat un răspuns. Așa că i-am spus că vreau să muncesc și că, dacă va avea din nou disponibilitate, vom discuta din nou.

Apoi, ea a anunțat că vrea să joace Wimbledon pe rețelele de socializare, ceea ce m-a surprins, dar uneori este dificil să descifrezi limbajul Serenei, chiar dacă o cunosc de zece ani”, a adăugat el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: