Redactia.ro
Home » Sport » Patrick Mouratoglou, noul antrenor al Simonei Halep: „în regim full time”

Patrick Mouratoglou, noul antrenor al Simonei Halep: „în regim full time”

Simona Halep i-a propus lui Patrick Mouratoglou, în cadrul unor sesiuni de antrenamente, de la Academia de Tenis Mouratoglou, din sudul Franței chiar înainte de Indian Wells, să-i fie antrenor. Acesta nu a luat atunci o hotărâre, dar iată că acum nu-și dorește decât să o antreneze pe Simona!

El a confimat astăzi că este noul ei antrenor.

Patrick Mouratoglou: „Astăzi încep un nou capitol”

Antrenorul Patrick Mouratoglou și-a încheiat de curând colaborarea cu Serena Williams și cu mult entuziasm și-a exprimat în mediul online extazul de a lucra cu Simona Halep. El punctează că această colaborare reprezintă un nou capitol în viața lui:

„Astăzi încep un nou capitol în cariera mea de antrenor. Am devenit noul antrenor al Simonei Halep, în regim full time. În ultimele opt luni, mi-am dat seama cât de mult mi-a lipsit antrenoratul. E pasiunea vieții mele și încă simt că mai am multe de oferit.

Simona a venit la Academia Mouratoglou înainte de Indian Wells, pentru câteva sesiuni de antrenamente. Am asistat la câteva antrenamente de-ale sale, am urmărit-o pregătindu-se.
La sfârșitul săptămânii, m-a întrebat dacă sunt dispus să o antrenez. Am cel mai mare respect pentru ea, dar nu a încăput în discuție, la acea vreme.

Câteva săptămâni mai târziu, am avut o altă discuție cu Serena, iar ușa mi s-a deschis. Cel puțin pe termen scurt, voi putea lucra cu altcineva. Vă voi ține la curent cu ce urmează, curând” a scris Patrick Mouratoglou, făcând marele anunț pe platforma personală de Twitter.

Simona Halep: „Să trecem la treabă”

Simona Halep se află acum în al doilea stagiu de pregătire de la Academia de Tenis Mouratoglou, din sudul Franței:

„Sunt încântată să încep acest nou capitol. Hai să trecem la treabă, Patrick Mouratoglou!”, a scris Simona Halep, pe Twitter, replicându-i antrenorului francez.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: