Redactia.ro
Home » Știri » Motivul bizar pentru care un bărbat din Suceava simte că sucurile cu îndulcitor „îi blochează legătura cu Dumnezeu”. A trimis o reclamație la SRI și OPC

Motivul bizar pentru care un bărbat din Suceava simte că sucurile cu îndulcitor „îi blochează legătura cu Dumnezeu”. A trimis o reclamație la SRI și OPC

Motivul bizar pentru care un bărbat din Suceava simte că sucurile cu îndulcitor „îi blochează legătura cu Dumnezeu". A trimis o reclamație la SRI și OPC

Motivul bizar pentru care un bărbat din Suceava simte că sucurile cu îndulcitor „îi blochează legătura cu Dumnezeu”. Iată toate detaliile!

Motivul bizar pentru care un bărbat din Suceava simte că sucurile cu îndulcitor „îi blochează legătura cu Dumnezeu”

Un bărbat din Suceava a surprins inspectorii de la Protecția Consumatorilor atunci când a depus o plângere cu privire la sucurile care conțin îndulcitori artificiali, susținând că acestea „îi blochează legătura cu Dumnezeu”.

Suceveanul a trimis o reclamație la SRI și OPC

Suceveanul a înaintat plângeri către mai multe instituții guvernamentale, inclusiv Serviciul Român de Informații (SRI) și Oficiul pentru Protecția Consumatorilor (OPC), exprimând preocuparea că sucurile care conțin îndulcitori artificiali afectează conexiunea sa spirituală cu divinitatea.

Din această cauză, acesta solicită oprirea vânzării tuturor sucurilor care conțin îndulcitori artificiali până când aceștia vor fi înlocuiți cu îndulcitori obținuți din fructe.

Reprezentanții OPC se confruntă cu o dilemă în ceea ce privește modul prin care ar putea să-i ofere un răspuns la această solicitare neobișnuită, care a fost înregistrată la sediul instituției.

„Rog a fi respectate și promovate, chiar implementate drepturile la siguranța alimentară, religioasă..”, se arată în petiția respectivă, relatează Antena3 CNN.

Sursa foto: Antena3 CNN
Sursa foto: Arhivă
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: