Redactia.ro
Home » Monden » Motivul colosal pentru care Elena și CRBL au pus cruce mariajului. Ce ar fi putut face diferit cei doi

Motivul colosal pentru care Elena și CRBL au pus cruce mariajului. Ce ar fi putut face diferit cei doi

Într-o lume unde relațiile sunt mereu sub lupa publicului, căsnicia de 16 ani dintre CRBL și Elena părea să fie un exemplu de stabilitate și fericire. Totuși, pe neașteptate, cei doi au anunțat decizia de a merge pe drumuri separate, lăsând fanii și pe cei apropiați într-o stare de surpriză și dezamăgire.

Această veste a venit ca un șoc pentru toți cei care îi considerau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Despărțirea a stârnit numeroase speculații și analize, iar experții în relații au încercat să identifice posibilele cauze care pot duce la disoluția unui mariaj aparent fericit.

De ce s-au despărțit CRBL și Elena

Deși CRBL și Elena au preferat să păstreze discreția asupra motivelor specifice care au condus la decizia lor, există lecții importante de învățat despre cum să cultivăm și să menținem o relație sănătoasă și durabilă.

Una dintre cele mai frecvente greșeli într-o căsnicie este lipsa comunicării eficiente. Dialogul deschis și sincer între parteneri este esențial pentru a rezolva neînțelegerile și pentru a preveni acumularea resentimentelor. Este posibil ca, în cazul lui CRBL și Elena, comunicarea să nu fi fost la nivelul necesar pentru a depăși obstacolele apărute pe parcurs.

„Pentru a avea o relație sănătoasă și de lungă durată, cea mai importantă parte este comunicarea. De obicei, în cadrul unei relații de cuplu, partenerul ne apasă câteodată anumite “butoane” care activează la noi reacții diferite de ale acestuia. Acest lucru se întâmplă din cauza experientelor noastre din trecut, a traumelor sau a modelelor comportamentale pe care fiecare dintre noi le-am preluat din familia de origine.

Cum nu există doi oameni la fel, deși este posibil să ne fi ales un partener potrivit, uneori simțim că nu mai suntem pe drumul cel bun tocmai din cauza acestor reacții ce pot apărea în cadrul relației de cuplu. Este foarte important într-o relație să discutăm cu partenerul despre cum ne simțim și să căutam întotdeauna împreună soluții potrivite pentru a depăși astfel de momente. Un aspect important în comunicare este să reușim să nu facem partenerului reproșuri, ci mai degrabă să ii explicăm ce nu funcționează cu scopul de a îmbunătăți situația, nu de a-l face pe acesta să se simtă vinovat.

De asemenea, în ziua de astăzi observăm foarte multe cupluri care nu reușesc să își găsească timp pentru relația lor. Timpul este una dintre cele mai importante resurse ale noastre. Astfel, este foarte important să prioritizăm activitățile din viața noastră în așa fel încât să acordăm timpul și spațiul necesar relației de cuplu. Atât activitățile plăcute și relaxante în cuplu, cât și planurile de viitor, discuțiile serioase și momentele de conectare emoțională sunt foarte importante într-o relație pentru ca aceasta să rămână sănătoasă și stabilă în timp.

Nu în ultimul rând, atunci când simțim că apar dificultăți în relație, este foarte important să nu le ignorăm și să ne gândim obiectiv împreună cu partenerul la variantele care există. Să ne punem întotdeauna întrebări despre a verifica dacă suntem pe drumul potrivit și dacă acest drum încă funcționează în doi. Dacă simțim nevoia, nu trebuie să excludem varianta de a merge chiar la terapie de cuplu, pentru că psihologul poate fi un foarte bun mediator atunci când simțim că este prea greu să gestionăm singuri anumite subiecte”, a explicat psiholog Alexandra Marin, pentru jurnaliștii de la WOWbiz.ro.

Cum au anunțat divorțul

Lumea showbizului a fost în șoc ieri, în momentul în care CRBL a transmis în mediul online un mesaj trist și dureros. Artistul a recunoscut că mariajul său cu Elena s-a încheiat.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.

Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, au fost mesajul transmis de CRBL pe pagina sa de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: