Redactia.ro
Home » Monden » Motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Ce crede Lidia Fecioru

Motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Ce crede Lidia Fecioru

Motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Ce crede Lidia Fecioru

Iată un posibil motiv principal al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Ce crede Lidia Fecioru.

Motivul divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Ce crede Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a dezvăluit că tot mai mulți oameni divorțează în ultima vreme. Iată motivele, după părerea bioenergoterapeutului.

„Cel dintâi este sărăcia. Oricât am ignora-o sau am dori să o ascundem, ea este prezentă într-un număr mare de familii din țara noastră. Însă, cui îi face plăcere să vorbească despre sărăcie? Nimănui! Atunci când nu ai bani, apar și o groază de probleme”, a declarat Lidia Fecioru în exclusivitate pentru Playtech.

„Cunosc cazuri de familii care nu s-au destrămat oficial doar fiindcă unul dintre membrii săi nu are efectiv unde să se mute. Nu are nici casă, nici posibilități. Și, atunci, continuă să stea, sub același acoperiș, vrând-nevrând”.

Iar acest motiv – al banilor – s-ar putea aplica și în cazul cuplului Deea – Dinu Maxer, crede Lidia Fecioru.

„Dinu Maxer a compus, cândva, o melodie care a devenit șlagăr. Apoi, nimic. Din ce să trăiască și el și familia sa? E o poveste complicată orice despărțire!”, a spus Lidia Fecioru.

„Să știți că un alt motiv sunt ucrainencele. Am auzit cu toții despre situații în care bărbați din alte țări s-au despărțit de soțiile lor pentru refugiate din Ucraina. Nici România nu a fost ocolită de chestiunea asta. Doar că la noi nu s-a vorbit despre asta. Am cunoscut destui notari care sunt de altă părere și cu care am discutat despre existența unor asemenea cazuri și la noi”, a mai spus Lidia Fecioru, potrivit sursei menționate.

„Însă, se produc și lucruri greu de intuit. Spre exemplu, un bărbat descoperă brusc că nu mai vrea să fie bărbat. Altădată, cel care spunea că simte că vrea să fie Napoleon Bonaparte era dus la casa de nebuni. Astăzi, cineva care susține că el e de fapt femeie se îndreaptă spre schimbarea de sex. Societatea s-a schimbat foarte mult și nu neapărat în bine. Societatea evoluează spre niciunde. Dacă întrebi pe cel din stânga sau din dreapta ce crede el că va face peste cinci ani va ridica din umeri. Nu știe! Mergem spre niciunde și ne lăsăm purtați de val!”, a conchis Lidia Fecioru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: