Redactia.ro
Home » Homepage » Motivul halucinant pentru care Nuțu Cămătaru și-a primit cămila înapoi

Motivul halucinant pentru care Nuțu Cămătaru și-a primit cămila înapoi

Nuţu Cămătaru

Nuțu Cămătaru și-a primit cămila înapoi. Decizia a fost luată de Garda de Mediu, după perchezițiile efectuate miercuri la casa acestuia.

Cămila este considerată animal domestic

Motivul pentru care Nuţu Cămătaru poate păstra cămila este de-a dreptul incredibil. În legislația din România cămila este considerată animal domestic și nu există interdicții privind deținerea ei.

„Nu este considerată specie protejată, din punct de vedere al legislației nu am putut să luăm animalul, este considerată animal domestic, e o cămilă cu două cocoașe”, au explicat comisarii Gărzii de Mediu, potrivit Digi24.

Comisarii Gărzii de Mediu au confiscat din casa interlopului două maimuțe și doi lemurieni.

Percheziții la casa lui Nuțu Cămătaru: descoperirea uluitoare a polițiștilor

„Puteam să ne legăm de condițiile de ținere în captivitate, dar acestea sunt foarte bune, doar spațiul atribuit cămilei are peste 200 de metri pătrați, e bine hrănită și îngrijită”, au spus reprezentanții Gărzii de Mediu. Ei au rămas impresionați de condițiile bune în care Nuțu Cămătaru își păstrează animalele.

Cămila avea și actele de proveniență legale, fusese adusă în țară prin vamă, cu acte în regulă. Au fost confiscate, în schimb, două maimuțe – macaci japonezi – și doi lemurieni.

Aceștia vor sta în carantină la Clinica veterinară „Visul Luanei”, după care, cel mai probabil, vor fi duși la o grădină zoologică. Pentru deținerea acestora, interlopul riscă o amendă, dar ancheta este în curs, urmează analiza documentelelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: