Redactia.ro
Home » Homepage » Percheziții la casa lui Nuțu Cămătaru: descoperirea uluitoare a polițiștilor

Percheziții la casa lui Nuțu Cămătaru: descoperirea uluitoare a polițiștilor

percheziții

Au avut loc percheziţii de amploare miercuri dimineață la casa lui Nuțu Cămătaru. Poliţiştii au găsit în curtea acestuia mai multe animale exotice. Este vorba de două maimuţe şi o cămilă.

O maimuță a scăpat deja din curtea interlopului

Aceste percheziţii au avut loc după ce săptămâna trecută, o maimuță a scăpat din curtea interlopului și s-a plimbat nestingherită prin sectorul 5.

Maimuța care a hoinărit prin București, un mascul din specia MACAC, în vârstă de 3 ani, a fost dusă la Centrul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice Visul Luanei, potrivit Mediafax.

Animalul va rămâne în centru aproximativ 30 de zile, timp în care îi vor fi făcute mai multe analize medicale. În paralel, se caută o grădină zoologică pentru găzduirea sa pe viitor.

„În această dimineaţă (miercuri – n.r.), poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, aflaţi în continuarea cercetărilor privind primata identificată pe raza sectorului 5, au pus în aplicare o autorizaţie de percheziţie, pe raza aceluiaşi sector. Până la acest moment, în locaţia respectivă au fost identificate două maimuţe şi o cămilă”, a anunţat Poliţia Capitalei.

La percheziții participă şi reprezentanţi ai Asociaţiei pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) şi ai Gărzii de Mediu.

Cercetările în acest caz continuă.

„În cursul zilei de astăzi (miercuri – n.r.), mai multe echipaje ASPA, însoţite de un medic veterinar specialist în animale sălbatice, s-au aflat în cartierul Ferentari, în căutarea unei maimuţe.

Pe parcursul operaţiunii, medicul veterinar şi echipajele ASPA s-au întâlnit de mai multe ori cu animalul sălbatic, însă acesta şi-a schimbat de mai multe ori locaţia, în cele din urmă capturarea fiind posibilă după ce maimuţa s-a refugiat în podul unei case din cartierul Ferentari”, a declarat, purtătorul de cuvânt al ASPA, Cătălina Trănescu.

Un dosar penal in rem a fost deschis recent pentru nerespectarea regimului de conservare a habitatului natural, potrivit Digi24.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: