Redactia.ro
Home » Monden » Motivul incredibil pentru care Dinu Maxer nu a fost prezent în prima zi de grădiniță a fiicei sale. Deea a fost suport moral pentru ambii copii: ”Am încercat”

Motivul incredibil pentru care Dinu Maxer nu a fost prezent în prima zi de grădiniță a fiicei sale. Deea a fost suport moral pentru ambii copii: ”Am încercat”

Viața personală și familia vedetelor românești sunt mereu sub lupă, iar atunci când apar schimbări sau evenimente neașteptate, acestea devin subiecte de interes public. Recent, în lumea showbiz-ului românesc, un divorț a atras atenția presei și a fanilor.

Dinu Maxer și Deea, un cuplu celebru, au trecut prin despărțire în urmă cu câteva luni. Cu toate acestea, în prima zi de școală a copiilor lor, toată lumea s- așteptat să îi vadă împreună, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Dinu Maxer, absent nemotivat la începerea anului școlar

Ieri, Maysa și Andreas, copiii lui Dinu Maxer și Deea Maxer, au început oficial noul an școlar. Toată lumea aștepta cu interes dacă cei doi părinți se vor reuni pentru a-i însoți pe micuții lor la școală și grădiniță. Cu toate așteptările și speculațiile, s-a dovedit că Dinu Maxer nu a însoțit-o pe fiica sa, Maysa, în prima zi de grădiniță. Această absență a fost observată de cei care urmăresc viața vedetelor și a generat întrebări și comentarii în mediul online.

Cu toate acestea, Dinu Maxer a oferit o explicație pentru gestul său. El a dezvăluit că fiica sa a început să meargă la grădiniță încă de săptămâna trecută și că Deea a fost cea care a însoțit-o în prima zi. Practic, Deea a lăsat-o pe Maysa la poarta grădiniței, de unde a fost preluată de educatoare. Dinu a subliniat că, în acest caz, nu a fost necesară prezența sa.

În ceea ce-l privește pe Andreas, băiatul pe care Dinu și Deea îl au împreună, el a trecut deja în clasa a șasea. Dinu Maxer a mărturisit că, cel mai probabil, băiatul nu va mai dori să fie însoțit de părinți în prima zi de școală.

„Noi am încercat să mergem amândoi, nu ne vom opri să facem lucrul ăsta. Maysa a început prima zi de grădiniță chiar zilele trecute a fost începerea oficială a anului, schimbarea grupei de la mică la mijlocie, însă nu a fost cu părinții. Pur și simplu a predat-o Deea la poartă și am primit pozele pe WhatsApp ulterior. Mă gândesc dacă Andreas, care începe clasa a șasea, și-ar mai dori să-l însoțească părinții la școală, o să-l întreb, pentru că din punct de vedere psihologic, s-ar putea ca el să-și dorească să nu mai venim”, a declarat Dinu Maxer pentru Viva.ro.

Divorțul anului dintre Deea și Dinu Maxer

Dinu Maxer și Deea Maxer au fost timp de mulți ani unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din lumea muzicală și a televiziunii din România. Cei doi artiști au fost implicați în numeroase proiecte împreună și păreau să formeze o echipă puternică și fericită.

Cu toate acestea, în urmă cu câteva luni, au surprins pe mulți anunțând că au decis să pună capăt relației lor. Divorțul lor a fost un subiect intens discutat în mass-media și în rândul fanilor lor, deoarece aceștia erau considerați un cuplu emblematic în industria de divertisment din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: