Redactia.ro
Home » Monden » Motivul ireal pentru care Andra și-a dat demisia de la Vocea României. S-a aflat abia acum ce legătură avea cu Tudor Chirilă

Motivul ireal pentru care Andra și-a dat demisia de la Vocea României. S-a aflat abia acum ce legătură avea cu Tudor Chirilă

Andra, una dintre figurile de referință ale muzicii românești, a luat o decizie radicală în perioada în care a fost antrenor la „Vocea României”, aceasta punând capăt colaborării sale cu emisiunea în urma unor conflicte cu colegul său, Tudor Chirilă.

Artista, care a marcat istoria muzicii românești prin talentul și vocea sa inconfundabilă, a devenit antrenor la „Vocea României” pentru câteva sezoane. Însă, relația sa tensionată cu Tudor Chirilă, colegul de pe scaunul alăturat, a determinat-o să ia o decizie radicală și să-și prezinte demisia după câteva sezoane de implicare în show-ul de la Pro TV.

De ce a demisionat Andra de la Vocea României

Criticile și atacurile la adresa Andrei din partea lui Tudor Chirilă au fost un motiv serios pentru care artista a decis să-și dea demisia din Vocea României. Aceasta a declarat că nu a simțit susținerea necesară din partea producătorilor emisiunii și s-a simțit, într-un fel, înșelată. Desigur, artista nu a purtat pică nimănui, însă a constatat că dinamica show-ului nu se potrivește cu viziunea și confortul ei personal.

”Percepția mea față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României”, spunea Andra în podcastul lui Mihai Morar.

Andra și-a exprimat dezamăgirea față de modul în care au evoluat lucrurile la Vocea României, iar această experiență a dus la luarea deciziei de a demisiona din postura de antrenoare. Cu toate acestea, artista a continuat să fie prezentă în calitate de jurat în cadrul emisiunii „Românii au Talent”, unde s-a putut exprima într-un mediu care i-a oferit mai multă satisfacție și echilibru

”M-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente”, mai preciza soția lui Cătălin Măruță, pentru sursa citată.

Tudor Chirilă face senzație la Vocea României

Pe de altă parte, Tudor Chirilă și-a dovedit în mod constant valoarea ca antrenor la „Vocea României”, reușind să câștige nu mai puțin de șase ediții ale emisiunii. Cel mai recent triumf a avut loc în 2023, când concurenta sa, Alexandra Căpitănescu, a obținut victoria în competiție.

”A fost un sezon extraordinar. A fost cea mai grea decizie la piesele Alexandrei, mai ales la piesa principală. Am ascultat mult, m-am conectat cu publicul și am înțeles că oamenii vor rock. Am închis un cerc început în 2014 cu Tiberiu Albu, care a cântat cu Irina Baianț, iar acum Alexandra cu partenerul Irinei, din musical, Adrian Nour. Sunt la al șaselea trofeu, este important să mă lupt pentru concurenții mei.

Când oamenii vin cu mari speranțe, avem responsabilitatea față de ei, mai ales în finală. Le mulțumesc celor care au comentat și mi-au dat direcția, tuturor celor din jurul meu (Irina Baianț, echipa de producție, band-ul și toți cei care au sprijinit momentele – sper să nu uit pe cineva, din cauza emoțiilor), dar mai ales publicului, care anul acesta m-a ghidat”, spunea Tudor Chirilă după victoria din finala Vocea României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: