Redactia.ro
Home » Știri » Motivul pentru care a ajuns Elena Udrea în Bulgaria. În ce avion urma să urce: “Și când a fugit în Costa Rica”

Motivul pentru care a ajuns Elena Udrea în Bulgaria. În ce avion urma să urce: “Și când a fugit în Costa Rica”

GALERIE FOTO (2)

Elena Udrea a fost prinsă de polițiști când se afla la Kulata, chiar în apropierea frontierei cu Grecia. Însă nu era destinația finală pentru fosta blondă de la Cotroceni. În ce avion urma să urce.

Jurnalista Oana Zamfir a dezvăluit motivul pentru care Elena Udrea se afla la Kulata, în apropiere de granița cu Grecia, în momentul în care polițiștii bulgari au reținut-o, fiind căutată de autoritățile de la noi.

Motivul pentru care a ajuns Elena Udrea în Bulgaria. În ce avion urma să urce: “Și când a fugit în Costa Rica”

Cel mai probabil, Elena Udrea ar fi avut ca destinație finală Dubai, de unde nu ar fi putut fi extrădată pentru infracțiuni economice și de corupție. Oana Zamfir a dezvăluit că fuga Elenei Udrea a fost atent pregătită, deloc “pripită”.

„În primul rând, un răspuns din partea specialiștilor în Drept de ce a plecat în ultima clipă. Pentru că această fugă a ei pare în pripă, pare nepremeditată. Spun „pare” pentru că veți vedea că este atent pregătită. Avocații spun că dacă Elena Udrea pleca de ieri-alaltăieri sau rămânea unde se afla săptămâna trecută risca verdictul de astăzi, îl agrava.

Avocații i-au dat speranțe că astăzi verdictul de la Înalta Curte va fi favorabil ei. Înainte cu puțin timp să se dea pronunțarea, a știut care va fi și a fugit. A pregătit însă atent acest lucru. Săptămâna trecută se afla într-un loc – locul acela este Dubaiul. Aparent, Elena Udrea se afla acolo pentru un eveniment privat, respectiv nunta finului ei. (…) „, precizează Oana Zamfir, la Antena 3.

Ce destinații frecventa Elena Udrea în ultimele luni

„Sursele mele spun că Dubai, Atena și Italia sunt destinațiile frecvent uzitate de Elena Udrea și apropiații săi în ultimele luni. Domnul Ciuvică astăzi emitea această ipoteză că fuga Elenei Udrea avea ca țintă finală Emiratele Arabe Unite, respectiv Emiratul Dubai.

Pentru că Emiratele nu te extrădează pentru condamnări financiare, de corupție. Este foarte ușor să devii rezident în Dubai dacă deschizi o afacere – îți trebuie în jur de 5.000 de dolari pentru asta. Dar și mai ușor este să cumperi o proprietate de circa 1.000.000 de drahme, adică vreo 250.000 de euro. Ca atare nu era nimic complicat pentru Elena Udrea”, a spus Oana Zamfir, la Sinteza Zilei.

Indiciile duc către faptul că Elena Udrea a avut un motiv întemeiat pentru care voia să se urce în avion de la Atena.
„Exista, de exemplu, zbor la ora 16.00 din Sofia spre Dubai. Ea trebuia să ajungă la Atena. Înseamnă că la Atena se afla ceva, pentru că și când a fugit în Costa Rica a fugit prin Atena”, a mai spus Oana Zamfir.

Elena Udrea, prinsă în Bulgaria

Elena Udrea a fost prinsă de polițiști în zona Kulata din Bulgaria, la frontiera cu Grecia. S-a întâmplat la două ore și 20 de minute după ce a fost emis mandatul. Atunci, fostul ministru al Turismului a fost reținută de autoritățile bulgare. Sunt așteptate documentele din România pentru a fi adusă în țară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: