Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la Poliție! ”Dumnezeu îmi va purta de grijă”

Motivul pentru care Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la Poliție! ”Dumnezeu îmi va purta de grijă”

Brigitte și Florin Pastramă au intrat din nou în atenția publică. Cei doi soți au fost surprinși în fața unei secții de Poliție. Imediat după ce au apărut primele imagini cu cei doi soți, mulți  și-au ridicat semne de întrebare. Fosta soție a lui Ilie Năstase a recunoscut de ce a fost nevoită să meargă la secția de poliție. 

Motivul pentru care Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la Poliție

Brigitte și Florin Pastramă au fost surprinși, recent, de către paparazii Spynews.ro, în timp ce mergeau la secția de Poliție. Astfel, cei doi au stârnit numeroase critici în jurul gestului lor.

Brigitte a recunoscut la Antena Stars care este motivul pentru care a mers la secția de Poliție. Bruneta a declarat pentru sursa citată că a mers la Poliție pentru a-și retrage toate plângerile pe care le-a depus de-a lungul timpului împotriva femeilor care au înjosit-o, în special cele care le vizează pe Raluca Podea și pe fosta iubită a fratelui soțului său.

Bruneta a mărturisit că vrea să îngroape securea războiului și că doar Dumnezeu este cel care ar trebui să facă dreptate în cazul lor. Mai mult, bruneta a mai declarat că nu vrea să fie un om rău și de aceea își iartă dușmanii pentru toate cuvintele pe care i le-au adresat.

”I-am zis să mergem la Poliție să îmi retrag toate plângerile împotriva femeilor care m-au batjocorit. Împotriva fostei iubite a fratelui lui Florin și împotriva lui Raluca. Pe mine nu mă mai interesează cele două femei. Nu mă mai interesează nimic. De acum, Dumnezeu îmi va purta de grijă. Erau două plângeri penale pe care le-am retras, chiar dacă știu că ele mi-au făcut mult rău, eu vreau să fiu un om mai bun, un om care iartă, care nu vrea să facă rău.”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Antena Stars.

Astfel, Brigitte Pastramă este mai hotărâtă ca niciodată să încheie acest capitol din viața sa și să își vadă liniștită, mai departe, de viață și de carieră. Mai mult, brunetei pare să nu îi mai pese deloc de cele care au denigrat-o în trecut.

”Nu îmi doresc ca din cauza mea să plătească avocați persoanele astea. Eu vreau să închid o ușă definitiv, spre tot ce m-a neliniștit.”, a mai spus soția lui Florin Pastramă.

Toate aceste acțiuni au loc după numeroase atacuri pe care Brigitte le-a avut la adresa Ralucăi Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă.

Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a declarat sătulă de injuriile pe care i le-a adus Raluca Podea, motiv pentru care, în urmă cu ceva timp, a ales să o dea în judecată. Cele două femei din viața lui Florin Pastramă și-au adus injurii de mai bine de un an și jumătate.

„Eu i-am făcut plângere la Poliție pentru cele două amenințări. Eu am înregistrarea convorbirii în care spune cu lux de amanunte cum a vrut să pună să ne bată pe mine și pe Pastramă, pe un anume Bogdan Vraciu. Eu nu vreau decât ca această femeie să ne lase în pace, să-și vadă de viața ei. Eu cred că ea încearcă să contracareze cumva plângerea mea penală”, spunea Brigitte, în urmă cu puțin timp.

Tot atunci, Brigitte declara că își dorește ca Raluca să își vadă de viața ei și să îl lase în pace pe Florin Pastramă.

,,Eu de un an și jumătate sunt băgată în subiectele ei și toate aparițiile ei publice sunt despre mine. Ea a locuit în casa cumnatului meu, așteptând momentul în care să fie vreo ceartă între mine și Florin, pentru ca ea să-l consoleze. Ea a făcut orice pentru ca să îl mai vadă măcar o dată pe Florin! Eu îmi doresc doar să-și vadă de viața ei. Eu cred că ea încă nu a înțeles că, jignindu-l în halul în care l-a jignit pe Florin, de-a lungul timpului, nu a făcut decât să murdărească orice moment pe care l-a avut vreodată cu el. E prea plină de venin și amărăciune, sincer, mie mi-e milă de ea, sper ca timpul să-i vindece rănile.Unele nonvalori atunci când nu sunt băgate în seamă încearcă să-și facă reclamă pe spinarea persoanelor ca mine”, a mai spus Brigitte Pastramă.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: