Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Cezara Dafinescu nu și-a refăcut viața nici după 20 de ani de la moartea soțului

Motivul pentru care Cezara Dafinescu nu și-a refăcut viața nici după 20 de ani de la moartea soțului

GALERIE FOTO (3) Motivul pentru care Cezara Dafinescu nu și-a refăcut viața nici după 20 de ani de la moartea soțului

Motivul pentru care Cezara Dafinescu nu și-a refăcut viața nici după 20 de ani de la moartea soțului. Îndrăgita actriță a rămas văduvă în urmă au aproape 20 de ani. De atunci, Cezara Dafinescu nu și-a mai refăcut viața cu niciun bărbat. Care este motivul?

Motivul pentru care Cezara Dafinescu nu și-a refăcut viața nici după 20 de ani de la moartea soțului

Cezara Dafinescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Din păcate, vedeta a trecut prin momente dificile. Cel de-al doilea soț, Gelu Fronea, s-a stins din viață în 2003, iar de atunci, actrița nu și-a mai refăcut viața. Deși multe femei văduve își refac viața, actrița a preferat să își continue viața singură. Cezara Dafinescu nu a vrut să mai aibă o relație serioase, cu toate că după moartea soțului său a mai întâlnit persoane minunate.

Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, Cezara Dafinescu a explicat care a fost motivul pentru a decis să nu își refacă viața. Vedeta a spus că odată cu moartea soțului ei a dispărut și nevoia de a mai iubi. Pentru ea, Gelu Fronea a fost marea ei dragoste și nu poate concepe să iubească pe altcineva. „Am rămas mai puțini în familie. Sunt cu fata mea, cu nepoții. Să sperăm că avem încredere în Dumnezeu, că ne ajută. Așteptăm primăvara, Învierea și renașterea. Chiar dacă suntem mai maturi, așteptăm cu aceeași bucurie Paștele”, a declarat Cezara Dafinescu la Prima TV.

Cezara Dafinescu, confesiuni emoționante despre cele două căsnicii

Cezara Dafinescu a fost căsătorită de două ori. Actriț a fost căsătorită cu artistul George Motoi. Cei doi au fost împreună 29 de ani, iar moartea acestuia a afectat-o foarte mult pe actriță. Cei doi au divorțat în 1997, iar Cezara Dafinescu s-a căsătorit cu Gelu Fronea. „Cele două căsnicii ale mele au fost foarte intense. Cel puțin cu al doilea soț a fost ceva foarte rapid, foarte intens. Am stat cu el doar 8 ani. Așa a fost să fie. Îmi amintesc cu drag Paștele pe care îl sărbătoream mereu la Mănăstirea Cașin.Parcă văd acum marea aia de lumânări. Cam astea sunt amintirile. Restul sunt lucruri normale. (…) Când a apărut Gelu a fost ceva de nedescris, o cometă, ceva…”, a mai spus actrița.

George Motoi s-a stins din viață în 2015, iar actrița i-a transmis un mesaj emoționant fostului soț. Răscolită de amintiri, artista și-a luat adio de la omul cu care și-a împărțit cei mai frumoși ani din viață, postând un mesaj pe rețelele de socializare. „Totul in viata vine pe neasteptate si asa se intampla pana la sfarsitul ei! De George m-am indragostit in anul doi de facultate. Mai intai, vazandu-l in filme! Apoi, destinul a facut sa ne intalnim si aievea si sa formam un cuplu, in viata si mai tarziu, si pe scena. El a fost “Fat Frumosul” pe care il asteapta orice fata sa vina pe un cal alb… Cu George am ramas prietena. Suntem doi oameni care s-au iubit candva, au un copil impreuna, si nu e vina noastra daca sentimentele s-au mai schimbat cu trecerea anilor”, a a spus la acea vreme Cezara Dafinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: