Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Dana Rogoz a părăsit România alături de fiica ei! ”Vlad a plâns în hohote”

Motivul pentru care Dana Rogoz a părăsit România alături de fiica ei! ”Vlad a plâns în hohote”

Motivul pentru care Dana Rogoz a părăsit România alături de fiica ei

Dana Rogoz a luat decizia de a părăsi țara alăuri de fiica ei în vârstă de numai șapte luni. A fost un moment greu pentru actriță, pentru că a fost nevoită să-și lase soțul și fiul cel mare acasă. 

Motivul pentru care Dana Rogoz a părăsit România alături de fiica ei

Anunțul că a părăsit țara a fost făcut chiar de Dana Rogoz pe rețelele de socializare. Urmăritorii au fost de-a dreptul uimiți atunci când au vazut că aceasta a plecat de acasă cu fiica ei așa de mică. Însă ce i-a surprins pe fani, a fost faptul că soțul și fiul ei mai mare au rămas singuri în România.

Dana Rogoz a luat decizia de a pleca pentru o perioadă în Slovacia. Nu a lăsat lucrurile așa și și-a motivat plecarea într-o postare pe contul său de Instagram. Actrița este mereu sinceră cu fanii ei, astfel că și de data aceasta le-a mărturisit motivul plecării. Dana Rogoz a primit un rol principal într-un lungmetraj și cum micuța Lia, fiica ei în vârstă de 7 luni este încă alăptată, actrița a ales să trăiască această aventură împreună, potrivit cancan.ro.

”Plecăm în Slovacia. După foarte multe amânări, din februarie și până acum, într-un final plec spre Slovacia pentru filmarea unui lungmetraj străin, în care joc unul dintre rolurile principale. Și pentru că încă o alăptez pe Lia, am ales să călătorim împreună. Suntem doar noi două, băieții au rămas acasă, și sper să ne fie bine în această aventură și să ne întoarcem sănătoase înainte de Crăciun acasă”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Fiul Danei Rogoz a plâns în hohote la plecarea mamei sale

Despărțirea nu a fost deloc ușoară. Dana Rogoz și-a lăsat soțul și fiul cel mare singuri în România. În mesajul postat pe Instagram, actrița a vorbit despre plecare, dar și despre momentul în care Vlad, fiul ei cel mare, a început să plângă.

”Noi nu am mai călătorit deloc anul acesta, nici cu avionul, nici cu mașina în afară țării, încercând să rămânem în siguranță.

Așadar, e un pas uriaș pentru noi. Sper că am luat tot ce trebuie pentru prima călătorie in afară țării cu ea: pompă, blender, sterilizator… nu vreți să știți, toată casă!

Îmi doresc să avem parte de o experiență frumoasă, despre care să ii pot povești cu bucurie Liei, peste ani. Și că să fie și mai grea plecarea, Vlad a plâns in hohote la despărțire… offf! Să ne țineți pumnii!”, a mărturisit Dana Rogoz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: