Redactia.ro
Home » Monden » De ce boală incurabilă suferă Dana Rogoz? Actrița va urma un tratament tot restul vieții

De ce boală incurabilă suferă Dana Rogoz? Actrița va urma un tratament tot restul vieții

Dana Rogoz suferă de trombofilie în sarcină. Face injecții zilnic

Mamă a doi copii, actriță și creatoare de conținut, Dana Rogoz pare că are o viață lipsită de griji. Însă, se confruntă și cu lucruri mai puțin plăcute, anume starea de sănătate. Dana Rogoz are o afecțiune pentru care este nevoită să ia tratament toată viața.

Ce afecțiune are Dana Rogoz

Dana Rogoz nu are o viață tocmai roz așa cum pare. Actrița a dezvăluit pe rețelele de socializare că se confruntă cu boală incurabilă pentru care este nevoită să ia tratament toată viața. Mai exact, se confruntă cu hipotiroidismul, care aduce kilograme în plus, nedorite de o femeie.

Și asta contează (n.red. – în privința numărului de kilograme), sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism. În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament” spune actrița.

Dana Rogoz, revoltată de criticile față de Andreea Bălan

Dana Rogoz a ținut și să-i critice pe oamenii care o blamează pe Andreea Bălan că nu își alăptează una dintre fetițe. Actrița le-a explicat că artista a fost recent operată după ce anul trecut era în prag de moarte după naștere. Drept urmare, din cauza operațiilor suferite Andreea Bălan nu poate să alăpteze. Totodată aceasta a pierdut mult lapte din cauza supărărilor.

„Am intrat aseară pe contul de Instagram al Andreei Bălan și am citit o parte din comentarii. Așa am descoperit că există mai multe femei care vor să știe dacă Andreea alăptează. Sunt, desigur, îngrijorate. Ele știu că alăptarea e cea mai bună în primele zile de viață, atât pentru nou-născut, cât și pentru mamă. Doar că aceste femei par să omită esențialul: starea de sănătate a Andreei. Când știi că femeia era să moară la naștere, când știi că în ultimele zile a mai trecut prin încă 2 operații importante și că a stat săraca mai mult pe la terapie intensivă, decât pe acasă, pe tine te interesează dacă alăptează sau nu?!?!? Nu înțeleg unde e limita! Chiar nu își dau seama cât de ridicolă e întrebarea în context?

La insistențele lor, Andreea ajunge să se și scuze, explicându-le că „a pierdut laptele de la supărare’ și că, oricum, ia multe medicamente în această perioadă… „Să știi că există antibiotice și pentru perioada alăptării’ intervine o binevoitoare mamă, care le-ar sugera medicilor Andreei ce antiobiotice să ia, să nu cumva să afecteze alăptarea. Căci alăptarea e mai importantă și decât viața Andreei. „Off, îmi pare rău că nu alaptezi’ îi spune o altă mamă. Nu mai bine ar fi fost un „Îmi pare bine că ai trecut peste acest moment greu al vieții tale. Suntem aici să te susținem.’ ?!?

”Ne-am obișnuit ca, atunci când o femeie anunță fericită că a născut, să citim întrebările altor mame legate de alăptare. „Alăptezi?’ intră clar în top 3 întrebări post-partum. Sunt multe alte întrebări pe care i le poți adresa unei proaspete mame, care ar putea conta: „Cum ești? Cum te simți?’, „Ce emoții te încearcă?’, „Ai întrebări, ai nevoie de vreo sugestie ori pur și simplu ai chef să stai de vorbă cu cineva? Știi numărul meu și mă poți suna la orice oră’. Și scrie asta o mamă care a alăptat până la 1 an și 3 luni, dar care nu a transformat alăptarea nici într-un act de bravură, nici într-o obsesie. Sănătate multă, Andreea! Să fii puternică, cum te știu, și să te întorci cât de curând acasă, la fetițe și soț”, a declarat Dana Rogoz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: