Redactia.ro
Home » Știri » A lăsat extravaganța pe lucruri simple. Dana Rogoz merge pe urmele prințului Charles

A lăsat extravaganța pe lucruri simple. Dana Rogoz merge pe urmele prințului Charles

GALERIE FOTO (4)

În urmă cu un an de zile, Dana Rogoz era în culmea fericirii. Vedeta primea la vremea respectivă una dintre cele mai frumoase vești, și anume că va fi mămică pentru a două oară. Anul acesta, vedeta și-a făcut un cadou inedit și a achiziționat o casă la Viscri, satul de care este îndrăgostit și prințul Charles.

A lăsat extravaganța pe lucruri simple. Dana Rogoz merge pe urmele prințului Charles

Dana Rogoz declară că este mai fericită că niciodată, iar că familia este motivul pentru care se simte împlinită. Chiar dacă a spus în repetate rânduri că anul acesta este destul de provocator atât din punct de vedere profesional cât și familial, vedeta este optimistă și crede cu tărie că, o dată cu vârstă de 35 de ani, se va responsabiliza mai mult. „ Cred că uneori trebuie tu să inițiezi anumite proiecte sau să faci anumiți pași că faptele importante să se întâmple. Să nu lași totul să pice din cer”, a declarat Dana Rogoz pentru Libertatea.

Dana Rogoz, vecina cu printul Charles

Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că nu dorește niciun fel de cadou de ziua ei, nici măcar de la soțul ei, regizorul Radu Dragomir cu care aceasta are doi copii, Vlad Luca în vârstă de 5 ani și Lia Elena de doar 4 luni. În schimb, a mărturist că dorește să se concentreze pe renovarea casei de patromoniu din Viscri, pe care a achiziționat-o de curând. „ Trebuie să o punem în siguranță. Este o casă de patrimoniu dintr-un sat săsesc și probabil că o mare parte din banii pe care îi vom strânge amândoi va intra în această casă. Este un proiect amplu, așa că, probabil vom restaura aceasta casă vreo trei ani de zile”, a declarat Dana Rogoz. Vedeta nu este la prima experiență de acest gen. Dana Rogoz a mai achizionat o casă de patrimoniu în București, construită în 2019, în care locuiește cu familia ei.

Satul Viscri din județul Brașov are aproximativ 500 de locuitori și se poate madri cu oaspeți de seama, așa cum și prezența prințului Charles, cel care a mărturisit în repetate rânduri cât de mult îi place România. Astfel, în urmă cu aproximativ 20 de ani acesta a cumpărat o casă în Viscri și s-a implicat activ în nenumărate proiecte în zona, conturând o fundație pe care o gestionează împreună cu o bună prietenă, o româncă stabilită în Regatul Unit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: