Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Dana Rogoz și cum a devenit celebră. Cu cine e căsătorită Ambramburica

Cine este Dana Rogoz și cum a devenit celebră. Cu cine e căsătorită Ambramburica

Cum a devenit faimoasă Dana Rogoz

Dana Rogoz este actriță de teatru și film, designer și femeie de afaceri. Ea este obișnuită cu scena, pentru că a avut debutul la vârsta de doar patru ani. Atunci, ea a avut primul ei turneul și a început să apară la TVR.

Cum a ajuns celebră actrița Dana Rogoz

De altfel, Dana Rogoz a rămas la televiziunea de stat pentru a juca rolul Abramburicăi, rol care o va face celebră. La doar nouă ani, ea era personajul principal al acestui show pentru copii.

Totuși, actrița este familiară cu scena de la vârsta de doar trei ani, când a intrat în grupul muzical Minisong¸condus de Ioan Luchian Mihalcea.

Apoi, ea a debutat în postura de actriță în filmul ”Dulcea saună a morții”. Au urmat mai mulți ani de seriale TV în care Dana Rogoz a jucat.

Este vorba despre rolul lui Mimi din serialul „La Bloc”, datorită căruia ea a devenit și mai cunoscută. După aceea, Dana Rogoz a jucat în „Îngerașii”, serialul difuzat de Acasă TV, „State de România” și „Fete cu lipici”.

Cine este soțul Danei Rogoz. Este la fel de cunoscut ca ea

Soțul Danei Rogoz face parte, la fel ca ea, din lumea mondenă. Regizorul Radu Dragomir este căsătorit cu actrița din anul 2012. La acel moment, povestea de dragoste a celor doi a creat o mare vâlvă în lumea mondenă, pentru că regizorul era deja căsătorit când a cunoscut-o pe Dana Rogoz.

El a divorțat de prima lui soție, cu care are și un băiețel, pentru a putea fi împreună cu Dana Rogoz.

Sunt fericită, liniştită, că mă simt în siguranţă, că mă simt mai frumoasă, mai puternică, că am mai multă încredere în mine atunci când sunt langa el. Şi că suntem mândri de copilul nostru şi de tot ce am realizat împreună în aceşti ani”, scria Dana Rogoz pe blogul ei personal.

Cei doi au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță: Vlad și Lia Elena, care s-a născut ieri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: