Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Dorian Popa nu poate să facă copii! ”Mă sperie atât de tare ideea asta”

Motivul pentru care Dorian Popa nu poate să facă copii! ”Mă sperie atât de tare ideea asta”

GALERIE FOTO (2) Motivul pentru care Dorian Popa nu poate să facă copii! ”Mă sperie atât de tare ideea asta”

Dorian Popa are o dorință mare și aceea este de deveni tată! Însă cu toate acestea, artistul nu poate să-și îndeplinească acest vis. Care este motivul pentru care artistul nu poate să facă copii?

Motivul pentru care Dorian Popa nu poate să facă copii

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți artiști, dar și vloggeri. Acesta are o viață de invidiat, plină de lux și opulență, o vilă spectaculoasă și mereu o atitudine pozitivă, iar din exterior nu ai spune că îi lipsește ceva! Însă chiar și cu viața lui ”perfectă”, artistul râvnește după ceva ce nu poate avea acum.

Dorian Popa iubita lui Babs formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de la noi. Destul de discreți, cei doi au reușit să pună bazele unei relații extrem de frumoase și solide, care ține de ani buni. Cu toate acestea, cei doi nu au încă planuri pentru un copil, iar fanii se tot întreabă când va apărea ”Hâtz” junior.

Artisul a declarat în nenumărate rânduri că atât el, cât și iubita lui își doresc să facă acest pas, însă vor să aștepte momentul potrivit. Dorian Popa a și povestit în urmă cu ceva timp că a avea un copil este unul dintre cele mai mari visuri ale lui.

Pentru că este un împătimit al sportului, Dorian Popa ia suplimente nutritive, care să-l ajute la sală, iar acest lucru nu-i permite în acest moment să-și ducă visul la îndeplinire.

”Nu ne-am planificat nimic, totul a venit super natural, am zis că această casă va dezvolta relaţia noastră cu siguranţă. Îmi este frică de ideea de copilaş nu din punct de vedere financiar, nu din punct de vedere al împlinirii relaţiei noastre…am avut nişte pieteni care au avut probleme cu copilaşii la naştere. Mă sperie atât de tare ideea asta, chiar şi după naştere. Cred că este o chestie de laşitate într-un fel…

Încă îmi e frică. Nu îmi dau seama. Eu făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, a declarat Dorian Popa.

Ce a răspuns Babs când a fost întrebată dacă e însărcinată

Chiar dacă nu apar foarte des împreună, Dorian Popa și Claudia Iosif au o relație foarte solidă, iar în ultimul timp tot mai multă lume afirmă că aceștia se pregătesc nu doar de nuntă, ci și să devină părinți.

Motivul pentru care Dorian Popa nu poate să facă copii! ”Mă sperie atât de tare ideea asta”

Așa cum deja ne-am obișnuit în ultimii ani, cei mai curioși de viața vedetelor sunt fanii din mediul online, iar cea supranumită Babs a dorit să facă lumină în privința unei posibile sarcini. Întrebată de internauți dacă este gravidă, iubita lui Dorian Popa a oferit un răspuns amuzant.

”Nu, doar am luat câteva kilograme în plus. Am mâncat multișor în pandemie”, a spus pe instastory Claudia Iosif.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: