Redactia.ro
Home » Știri » Motivul pentru care Florin Pastramă s-a căsătorit cu Brigitte. Bruneta furioasă: ”Am aflat cu 30 de ore înainte!”

Motivul pentru care Florin Pastramă s-a căsătorit cu Brigitte. Bruneta furioasă: ”Am aflat cu 30 de ore înainte!”

Acum două săptămâni, lumea se oprea în loc pentru nunta anului, cea a lui Brigitte cu Florin Pastramă. Între timp, îndrăgostiții au plecat deja în luna de miere, demonstrând cârcotașilor că iubirea lor e adevărată și nu una de fațădă, așa cum s-a zvonit.

Totuși, Brigitte a recunoscut că înainte de nuntă a avut o ceartă aprinsă cu viitorul ei soț. Chipurile, totul ar fi pornit de la bani și de la faptul că Florin Pastramă își dorea o nuntă opulentă în amintirea tatălui lui.

S-au certat înainte de nuntă

„Noi am avut o ceartă foarte mare cu 30 de ore înainte de nuntă, că am aflat ce vrea să faca Florin şi eu n-am fost deloc ok cu acest lucru. Investiţia în nuntă a fost mai mult de 93.000 de euro. Am depăşit suma asta, iar darul a fost în jur de 29.000 de mii de euro. Avem o pierdere foarte mare. N-am făcut-o pentru dar, eu am vrut să facem un lucru simplu, să dăm o masă. Sunt multe lucruri care s-au făcut acolo şi cu care eu n-am fost de acord, dar le-am acceptat pentru că mama lui Florin, când am vorbit despre nuntă, a început să plângă. Au fost foarte multe chestii speciale şi opulente, pe care şi le-ar fi dorit Florin. Investiţia am suportat-o împreună, dar nu am făcut-o pentru bani, că asta ar fi însemnat să jelim pe aici“, a mărturisit Brigitte.

Florin Pastramă și-a dorit o nuntă opulentă

La rândul lui, Florin Pastramă a povestit că și-a dorit mult această nuntă și că, în felul acesta, l-a simțit pe tatăl lui alături. „În urmă cu 11 ani trebuia să mă căsătoresc, mai aveam o lună de zile. Tatăl meu, la botezul nepotului meu, la sora mea, a făcut infarct. I s-a făcut rau şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Atunci eu am anulat nunta. La momentul respectiv aveam totul pregătit, trebuia să facem la palat la Snagov, dădusem banii, pregătisem tot. Dar, în memoria tatălui meu şi la cererea mamei mele, am făcut o nuntă aşa cum i-ar fi plăcut şi lui. Brigitte n-a fost deloc de acord cu ce am făcut acasă. Am simţit că este acolo cu mine tatăl meu, am făcut tot ce şi-a dorit el în urmă cu 11 ani, cum făcusem noi planul, cu toţi vecinii, prietenii de suflet, cu berbecuţi, cu lăutari“, a povestit Florin Pastramă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: