Redactia.ro
Home » TV » Motivul pentru care Florin Salam nu a cântat cu nepotul său! Adrian Petrache a fost dezamăgit total

Motivul pentru care Florin Salam nu a cântat cu nepotul său! Adrian Petrache a fost dezamăgit total

Motivul pentru care Florin Salam nu a cântat cu nepotul său!

Adrian Petrache a fost dezamăgit atunci când unchiul său l-a lăsat baltă chiar în seara finalei. Care este motivul pentru care Florin Salam nu a cântat cu nepotul său. 

Motivul pentru care Florin Salam nu a cântat cu nepotul său

Adrian Petrache a ajuns până în finala sezonului 9 X Factor 2020. Deși nimeni nu-i dădea nicio șansă, tânărul a demonstrat că este un artist desăvârșit și că poate face față provocărilor din industrie. Cu toate că a ajuns până în finală, acesta a fost la un pas să fie descalificat, după ce unchiul său nu a mai venit să cânte împreună cu el.

Adrian Petrache s-a luptat în marea finală cu alți concurenți excepționali. Marele premiu, în valoare de 50.000 de euro a fost câștigat de Andrada Precup, din categoria lui Ștefan Bănică. Adrian crede că din cauza faptului că nu s-a mai ținut momentul cu unchiul său a pierdut mult. Motivul pentru care Florin Salam nu a cântat cu nepotul său!

În marea finală de la X Factor 2020, toți finaliștii au avut de prezentat câte trei momente. Unul cu un invitat special, al doilea cu mentorul lor, iar al treilea solo. La prima probă, Adrian Petrache trebuia să cânte cu unchiul lui, Florin Salam, însă acesta nu a mai apărut. Au fost făcute repetiții cu o seară înainte, totul mergea așa cum plănuiseră, însă manelistul nu și-a mai făcut apariția și l-a lăsat pe nepotul său cu ochii în soare. După ce a fost criticat dur de internauți pentru gestul său, un apropiat de-al artistului a rupt tăcerea, potrivit cancan.ro.

”Florin are probleme cu ochii, a fost o perioadă când îl ustura în permanență ochii pentru că nu dormea și cânta până dimineața în fum de țigară. A făcut o conjunctivită, nu s-a tratat. Până la urmă a trebuit să-și pună ochelari, pentru că i-a fost afectată vederea. E aproape orb, adică nu mai distinge detaliile”, a declarat un apropiat de-ai lui Salam.

Momentul lui Adrian Petrache a fost salvat de Florin Ristei

Chiar dacă este concurentul Loredanei Groza, Florin Ristei a dat dovată de fairplay și a ales să-l ajute pe Adrian Petrache în mara finală de la X Factor 2020. Acesta a luat imediat microfonul de cântat și a urcat pe scenă fără să ezite, mai ales că a salvat momentul acestuia. Cei doi au cântat o piesă foarte emoționantă, care a reușit să stârnească lacrimi pe obrajii multora, inclusiv pe cei ai Loredanei Groza!

“Îmi pare foarte rău pentru Adrian și nu mi s-a întâmplat niciodată, sincer, să ajung într-o situație de genul ăsta. Am avut tot felul de peripeții, dar asta încă nu mi s-a întâmplat. Uite că orice se poate întâmpla. Invitatul nostru de onoare, special în această seară, care ar fi trebuit să cânte cu Adrian Petrache, din motive obiective, nu a mai putut să ajungă”, a declarat Loredana Groza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: