Redactia.ro
Home » Știri » Motivul pentru care Ion Țiriac nu a fost prezent la cununia Simonei Halep. Ilie Năstase a explicat totul

Motivul pentru care Ion Țiriac nu a fost prezent la cununia Simonei Halep. Ilie Năstase a explicat totul

Motivul pentru care Ion Țiriac nu a fost prezent la cununia Simonei Halep. Ilie Năstase a explicat totul

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Cei doi au avut parte de o petrecere pe cinste, fiind considerat unul dintre cele mai mari evenimente ale anului. O singură persoană nu și-a făcut apariția la nuntă, și anume Ion Țiriac. Acum s-a aflat și de ce!

Motivul pentru care Ion Țiriac nu a fost prezent la cununia Simonei Halep. Ilie Năstase a explicat totul

Simona Halep a avut în jur de 300 de invitați la cununia cu Toni Iuruc, iar printre aceștia s-au aflat și nume importante din România. Toată lumea se aștepta să-și facă apariția și Ion Țiriac, mai ales că fostul tenismen a avut o relația foarte apropiată cu sportiva, însă nu s-a întâmplat acest lucru.

Ilie Năstase a dezvăluit de ce nu a venit Ion Țiriac la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Mulți au vrut să afle de ce nu a putut ajunge miliardarul la nunta celebrei jucătoare de tenis, iar prietenul lui cel mai bun l-a dat de gol. Se pare că Ion Țiriac nu se află în țară și ar fi plecat la vânătoare într-o țară africană.

”Dânsu e plecat în vacanță, la vânătoare. Nu este în România. Nu știu unde este, într-o țară africană. A plecat o lună sau două, așa am înțeles”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru fanatik.ro, Ilie Năstase.

Ion Țiriac a făcut declarații despre primul copil al Simonei Halep

Ion Țiriac a dat de înțeles, în urmă cu mai mult timp, în cadrul unui interviu, că Simona Halep ar aștepta un copil. Drept urmare, de aceea s-ar fi retras consecutiv de la Roland Garros, Wimbledon și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, și nu pentru că s-ar fi accidentat la gamba piciorului.

”Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani. Cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt niște fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă mai ridic două săptămâni. Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzațional, dar fragil”, a declarat Ion Țiriac, într-o conferință de presă, notează Ziare.com

În privința rolului de mamă, Simona Halep a declarat că i-ar plăcea să aibă un copil, dar că face lucrurile în viață în mod planificat. Totodată, este de părere că tenisul, deși este visul ei, ”nu i-ar putea lua fața vieții ei”.

„Să am un copil cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramâne limitat, adica nu poate sa ia fata vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-ale mele persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să ma bucur de fiecare zi”, a spus Simona Halep la podcastul lui Andi Moisescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: