Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Ion Țiriac nu zâmbește niciodată în fotografii! ”Apropiații nu i-au văzut niciodată dinții!”

Motivul pentru care Ion Țiriac nu zâmbește niciodată în fotografii! ”Apropiații nu i-au văzut niciodată dinții!”

Ion Țiriac, despre neajunsurile din sportul practicat în România: „Mă doare foarte mult...”

Motivul pentru care Ion Țiriac nu zâmbește niciodată în fotografii! Viața sa este una dintre cele mai interesante atât din punct de vedere profesional, dar și personal.

Motivul pentru care Ion Țiriac nu zâmbește niciodată în fotografii! ”Apropiații nu i-au văzut niciodată dinții!”

Ion Țiriac, în vârstă de 82 de ani, a scris istorie pentru România și a pus țara noastră pe primul loc în domeniul tenisului. Acesta este un personaj plin de caracter, inteligență și integritate, având toate ingredientele unui om de afaceri de succes, ceea ce și este în ziua de astăzi.

Magnatul le-a atras atenția și jurnaliștilor de la New York Times, care au realizat un material extrem de amplu în care viața pe care o ține departe de lumina reflectoarelor, dar și pe cea pe care o afișează în spațiul public sunt bine analizate. Mai mult, aceștia l-au comparat pe Ion Țiriac cu Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii.

Copilăria lui Ion Țiriac a fost una destul de decentă. Tatăl său a murit pe când el avea doar 11 ani, iar mama sa a fost nevoită să se angajeze la o fabrică pentru a-i oferi un
trai bun. Puțină lume știe că înainte de a fi campion la tenis de câmp, acesta a fost campion la tenis de masă și a făcut parte și din echipa olimpică de hochei pe gheață a României.

”Era cunoscut ca un tip excentric, care conducea motociclete, alerga după fotomodele și bea șampanie. A fost un jucător de tenis viclean, chiar dacă uneori nepoliticos, care și-a motivat compatriotul și partenerul de dublu, mai talentat și mai rebel, Ilie Năstase”, au notat jurnaliștii americani.

Ion Țiriac a fost comparat cu Donald Trump

Jurnaliștii americani l-au comparat în primă etapă cu Svengali, un personaj din opera lui George du Maurier, iar mai apoi fostul mare tenismen din România a fost comparat chiar cu fostul președinte al SUA, Donald Trump.

„Înainte de a deveni un Svengali pentru Boris Becker, un manager de tenis milionar, un Donald Trump al capitalismului românesc, Ion a jucat la Wimbledon împotriva unor vedete ca Rod Laver și Stan Smith”, au scris jurnaliștii.

De asemenea, cei care l-au analizat în detaliu pe magnat au bservat că acesta nu zâmbește niciodată în fotografii. Ba chiar a fost provocat să facă acest lucru, dar cel acre a făcut-o n-a avut succes.  Ilie Năstase, cu bicla-n soare! Ion Țiriac în Chrysler, la mare! Cei doi grei ai tenisului mondial se distrează, după posibilități, pe litoralul românesc!

„Fotograful îl ruga pe Ion Tiriac să zâmbească, dar nu o făcea, pentru că are o imagine de protejat! Apropiații lui au afirmat că nu i-au văzut niciodată dinții! Contele Dracula, așa cum este cunoscut în lumea tenisului domnul Țiriac, născut în Transilvania, își dorește să fie cooperant, așa că afișează o atitudine ceva mai blândă”, scrie New York Times.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: