Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Marian Drăgulescu nu a mai participat la Survivor All Stars. Ce le-a transmis producătorilor de la Pro TV

Motivul pentru care Marian Drăgulescu nu a mai participat la Survivor All Stars. Ce le-a transmis producătorilor de la Pro TV

Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu, nume venerat în lumea gimnasticii românești, a devenit subiect de discuție prin decizia sa de a refuza participarea la Survivor All Stars, chiar după ce a fost finalist în ediția din 2022. Într-un interviu, Drăgulescu a explicat motivul din spatele refuzului și și-a exprimat hotărârea de a nu mai lua parte la astfel de show-uri.

Totodată, campionul a vorbit despre preferințele sale în ceea ce privește participanții actuali și și-a dezvăluit planurile de viitor în viața personală și profesională.

Marian Drăgulescu a vorbit despre refuzul de a mai participa la Survivor

În 2022, Marian Drăgulescu a impresionat publicul prin participarea sa la Survivor, petrecând 15 săptămâni în jungla dominicană și revenind acasă cu un câștig semnificativ. Cu toate acestea, chiar și cu o ofertă pentru a se alătura echipei de concurenți la Survivor All Stars, Drăgulescu a decis să refuze. Motivul principal este schimbarea priorităților sale, concentrându-se acum pe alte proiecte și pe pregătirea viitoarelor talente în domeniul gimnasticii.

„Mi s-a propus, dar pentru mine nu a mai fost o prioritate. Am alte proiecte în derulare. A fost o experiență unică și așa vreau să rămână.

Am fost după retragerea din activitate și atunci am avut ceva timp liber. Acum lucrez din umbră. Pregătesc noi campioni. Încercăm să-i descoperim”, a declarat Marian Drăgulescu pentru Cancan.

Gimnastul nu mai este interesat de show-urile de supraviețuire

În ciuda experienței pozitive din trecut, Drăgulescu a fost hotărât să nu mai participe niciodată la show-uri de supraviețuire, inclusiv la Asia Express sau Puterea Cuplului. Pentru el, o singură experiență a fost suficientă, iar acum este dedicat altor provocări și proiecte.

„Nu voi mai participa niciodată la vreun show de acest gen. La Asia Express sau Puterea cuplului, nici atât.

Nu regret că nu sunt acolo. Mi-am făcut damblaua. Am trecut prin acea experiență. O dată a fost suficient. Ce e mult, strică”, a menționat bărbatul pentru sursa menționată anterior.

Marian Drăgulescu urmărește cu interes noul sezon Survivor

Chiar dacă nu mai face parte din competiție, Drăgulescu urmărește cu interes evoluția Survivor și își exprimă opiniile despre concurenții actuali. Consideră că Zanni și TJ Milles sunt printre cei mai puternici, cu un spirit remarcabil, și crede că șansele de câștig sunt mari pentru un concurent masculin, având în vedere absența votului publicului.

„Mă uit la show. Din ce mi s-a părut mie, Zanni și TJ Milles sunt cam cei mai puternici. Au un spirit mai puternic. Cu TJ am fost la ediția din 2022 și am rămas și prieteni. Eu zic că va câștiga un băiat. Cum nu mai votează publicul, ei sunt în avantaj”, a adăugat acesta.

Ce își dorește gimnastul pe viitor

În ciuda unor eșecuri în trecut, Marian Drăgulescu nu renunță la visul său de a întemeia o familie. Locuind împreună cu Simona, partenera sa, cei doi își fac planuri de căsătorie și de a avea copii. În plus, lucrează împreună la academia de gimnastică pe care Drăgulescu a fondat-o, continuând să împărtășească pasiunea sa pentru sport cu generațiile viitoare.

„Mă gândesc să mă însor. Mai vreau și copii”, a mai mărturisit gimnastul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: